Recomandări Dr.Hit 7 – 11 Aprilie

david guetta

7 Aprilie – THE OVERTONES – Superstar

Salutare dragii mei,, bine ati revenit in cabinetul Dr.Hit! Cei pe care ii vom asculta azi sosesc in premiera in cabinetul cu noutati si foarte posibil si in atentia voastra. Se numesc The Overtones si au o poveste interesanta : au fost descoperiti in Londra de catre scouterii unei emisiuni care isi propune sa descopere noi talente. Cum? Aici vine partea interesanta : cei 5 lucrau in echipa ca decorator ai unui magazine de pe Oxford Street. Iar in timpul pauzei pentru ceai – ritual in Marea Britanie, cantau impreuna. A urmat lansarea unui album – Good Ol’Fashioned Love, care a debutat pe 16 in UK Albums, in noiembrie 2010. Interesant este ca si relansarea acelui material in Martie 2011 a condus albumul pe 4 in clasamentul amintit. Cert este ca stilul lor si modul in care se prezinta in fata publicului le-au adus un impresionant numar de fani. In 2012 au lansat albumul Higher, certificat cu aur in UK. Anul trecut a aparut Saturday Night at the Movies, un LP pe care veti gasi si actualul lor single. Sper sa va placa! SUnt Dr.Hit, recomand The Overtones – Superstar!

8 Aprilie – KARMIN – Want it all

Întalnim aici un duo din Boston, recunoscut in Statele Unite pentru hiturile din ultimii 2 ani. Karmin este numele acestui duet, iar inceputul lor muzical a insemnat lansarea unor versiuni cover dupa piese din repertoriile Chris Brown si Nicky Minaj. Nu va lasati insa pacaliti de cele doua nume rostite, in cazul Karmin nu este vorba despre muzica rap sau R&B. Cele mai cunoscute titluri din discografia duetului sunt BrokenHearted si Hello, acesta din urma fiind chiar No1 in Billboard Dance Chart. Tot ei au fost alesi de organizatorii finalei NBA din 2011 pentru imnul acelei editii, respectiv piesa Take it away. Solista trupei – Amy Heidemann a fost numita de revista Rolling Stones castigatoarea concursului “Woman Who Rock”. Primul album de studio lansat de Karmin este Pulses, lansat official pe 25 Martie si promovat acum de pies ace reprezinta si recomandarea D.rHit din aceasta intilnire: ascultam “Want It all”!

9 Aprilie – DAVID GUETTA & SHOWTEK ft. VASSY – Bad

David Guetta. Acum, dupa ce am rostit numele invitatului, e clar ca nu este nevoie de prea multe alte amanunte in legatura cu antecedentele sale muzicale. Arhimediatizat in intreaga lume in ultimii 5 ani, Guetta se va afla in atentie si in acest an, cu si mai multe proiecte, compozitii, productii si colaborari! Spun asta pentru ca in martie 2014 a divortat de Cathy Guetta, dupa 22 de ani de casnicie si multi spun ca asta ii va canalize energia exclusiv spre cariera artistica. Primul pas in acest sens este piesa lansata alaturi de Showtek si Vassy, adica recomandarea Dr. Hit de azi : ascultam David Guetta – BAD!

 

10 Aprilie – LADY GAGA – G.U.Y.

Am invitat alaturi de noi pe Stefani Joanne Angelina Germanotta! Chiar sunt curios cati dintre voi stiau ca acesta este numele real al celi pe care de mai bine de 6 ani o tot ascultatm la radio si o vedem la TV-unile muzicale drept Lady Gaga! Si in Romania antecedentele sale sunt arhicunoscute si am sa numesc numai cel mai nou single aflat acum in difuzare – Do what you want, duetul cu R.Kelly. Ei bine, avem deja un nou single din partea sa, un nou extrat de pe albumul Artpop, aparut anul trecut. Este o piesa compusa si produsa chiar de artista si beneficiaza de un clip in nota deja recunoscuta pentru Gaga, una provocatoare, ciudata, plina de surprize. Cine ar fi banuit ca tanara lansata de Colby O’Donnis – acum ramas un necunoscut in comparatie cu Gaga, va ajunge cea mai vizualizata artista la nivel mondial? Ma refer la recorduri precum “prima artista” cu peste 1 miliard de vizualizari youtube. Sa lasam insa aceste amanunte deoparte si sa ascultam noul single Lady Gaga!

11 Aprilie – AVICII – Addicted to You

Am pregatit pentru voi o noua recomandare din randul noutatilor muzicale. Este vorba despre noul single Tim Bergling, mult mai cunoscut acum sub pseudonimul Avicii. Sunt convins ca titluri precum Levels, Wake me up sau Hey Brother sunt arhicunoscute, dar retineti ca acestea sunt doar foarte putin din ceea ce inseamna la nivel muzical Avicii. In ultimii 3 ani, regasit numele sau pe locul 3 in clasamentul DJ Magazine. Are deja 2 nominalizari la Grammy si mai multe turnee mondiale la activ. Deasemeni, pe langa o impresionanta cariera in muzica, Tim este si model pentru mai multe case de moda si are o bogara activitate in domeniul caritabil. Nu am sa va aduc in atentie mai multe amanunte, am sa spun doar ca noul single este extras de pe albumul TRUE, deja premiat cu platina in mai multe tari. Partitura vocala este sustinuta de Audra Mae, o artista de folk-rock din Statele Unite.

 

Azi: Lady Gaga, David Guetta, Avicii, Overtones, Karmin

orice-artist-roman-ptr-evenimentul-tau