Recomadările Dr.hit 4 – 8 Mai

3 propuneri pentru sezonul estival 2015, revenirea lui Adam Lambert si un debut absolut – Selah Sue…toate in cabinetul Dr.Hit in saptamina trecuta!

 4 Mai – Boier Bibescu ft. The DADA – OK

Hello Hello, bun gasit dragii mei! Va propun azi in cabinetul Dr.Hit o piesa extreme de pozitiva si care se anunta un hit al sezonului estival 2015. In plus, cred ca va lansa un nou slogan : “bolnav de relaxare”. Daca ati urmarit recentele lansari din peisajul muzical romanesc, atunci probabil ca ati retinut deja acel slogan sis titi ca vorbim despre Boier Bibescu si The Dada. Titlul piesei este OK, nu este prima colaborare dintre artisti, dar este prima piesa lansata impreuna. Se intampla asa pentru ca in urma cu 3 ani, Boier Bibescu a remixat o piesa lansata de baietii de la The Dada. Dealtfel, extrem de multi artisti romani au lucrat cu cel descoperit si lansat de Smiley si Don Baxter. In mod cert stiti despre colaborarile cu Fly Project, Alex Velea, Cabron, Corina, Puya, Ruby sau despre piese precum Dan SPataru, Stinge Lumina, Arata-le la toti, A ta sau “La munca e nasol”. SI acestea sunt doar cateva exemple…. Pe de alta parte, The Dada au si ei cateva succese la active, piese precum Geamu8l Potrivit, Banii Mei , Unpredictable, GPS, Fara regrete sau recenta colaborare cu Alexandra Ungureanu pentru “Ne iubim”. Bun, acestea sunt prezentarile, restul va las sa descoperiti si apoi….sa fredonati! Sunt Adi Simion, recomand azi in cabinetul Dr.Hit, cu mare incredere, piesa OK, cu Boier Bibescu & The dAdA!

5 Mai – SELAH SUE – Reason

Hei – salve, bine v-am regasit dragii mei! Ne aflam in cabinetul Dr.Hit , eu sunt Adi Simion si va propun sa aflam azi amanunte despre cea mai laudata solista din Belgia in acest interval. In plus, este un nume nou pe lista artistilor internationali care concerteaza in Romania. Selah Sue este numele sau de scena, dar si numele LP-ului de debut din 2011, album foarte bine vandut in Europa in acel an si excellent primit de public in 2012, in America de Nord. Pe 30 Martie 2015 a aparut si cel de-al doilea LP – Reason, album ajuns deja No1 in Belgia si Olanda. Si daca primul Lp purta numele artistei, de aceasta data numele albumului este si primul titlu lansat pe single. Sunt voci care spun ca Selah este o versiune moderna a celebrei Janis Joplin, asa dupa cum chiar artista spune ca intre personalitatile muzicale ce au influentat-o se numara Lauryn Hill, Erykah Badu si Cee Loo Green, alaturi de acesta din urma avand chiar sansa de a lansa o piesa in 2011. Acestea sunt amanuntele, trecem la recomandarea pregatita pentru actuala editie Dr.Hit : sunt Adi Simion, ascultam Reason, cu Selah Sue!

6 Mai – PITBULL ft. CHRIS BROWN – Fun

Salutare buni prieteni, bun gasit! Sunt Adi Simion si azi va aduc in atentie, in cabinetul Dr.Hit, noul single al unui artist prezent in mod constant la radio si TV in ultimii ani. Armando Christian Perez este numele sau, dar cu totii il stiti mult mai bine drept Pitbull! SI odata rostit numele….chiar nu cred ca e nevoie de alte amanunte. Spun doar ca in intervalul 2004 – 2014 a lansat 8 albume de studio, cel mai recent fiind Globalization. E adevarat, succesul la nivel international a venit in 2008, dar de atunci si pana in prezent, cum spuneam….este intre cei mai mediatizati artisti atat in Europa cat si in celelalte colturi ale lumii. Daca vorbesc numai despre cel mai recent album al sau, atunci spun ca succesele de top sunt Wild Wild Love – alaturi de trupa G.R.L., Firebal – colaborarea cu John Ryan, Time of our lives – cel mai de success single din perspectiva topurilor Nord-Americane, Celebrate – din coloana Sonora a filmului de animatie Penguins of Madagascar si We are One (ole Ola) – colaborarea cu Jennifer Lopez desemnata anul trecut piesa oficiala a campionatului mondial de Fotbal din Brazilia. Iar acum avem un nou single si eu unul sunt convins ca va avea o excelenta priza la public. Sunt Adi Simion, azi vin in cabinetul Dr.Hit Pitbull si Chris Brown, cei pe care ii ascultam cu…Fun!

7 MAI – TUNGEVAAG & RAABAN ft. EMILA – Samsara

Salutare dragii mei, bun gasit! Sunt AS si va prezint azi in cabinetul Dr.Hit un debut absolut! Pentru asta e nevoie sa mergem in Scandinavia, acolo unde vom intalni un duo de producatori de electronic dance music, mai exact un DJ din Norvegia – Martin Tungevaag si un producator suedez – Robbin Soderlund. Sub numele Tungevaag & Raaban, cei doi si-au lnsat primul single – Samsara, alaturi de solista Emila. SUccesul a fost aproape instantaneu in nordul Europei : locul 1 in Finlanda, 4 in Suedia, 2 in Norvegia si 8 in Danemarca. Mai amintesc faptul ca in carierele solo, Tungevaag este cel care a obtinut success in 2014 cu Wicked Wonderland , iar Raaban a fost component al trupei Laser Inc, cei care au lansat in 2009 albumul Roget That! Cum spuneam, in noua formula, avem un debut absolut! Asa ca trecem rapid la auditie : sunt Adi Simion, azi in cabinetul Dr.Hit ascultam pe Tungevaag & Raaban ft. EMILA – Samsara!

8 Mai – ADAM LAMBERT – Ghost town

Hello Hello , bun gasit in cabinetul Dr.Hit! SUnt Adi Simion si va invit azi sa ascultati cel mai nou single al unui artist excellent cotat sip e piata din Romania in urma cu 4-5 ani. Este Adam Lambert, cel care, e drept, a cam lipsit din peisaj in ultimii ani. Insa 2015 il readuce in atentie, cu un nou album – The Original High, ce va fi lansat official pe 16 Iunie. Mai mult, acest an mai aduce un element extreme de important pentru solistul nascut in Indianapolis : se afla in turneu nord-american alaturi de legendara trupa Queen! E drept, aceeasi echipa s-a aflat in turneu si in 2012 si se pare ca acela a fost doar inceputul. In privinta albumului anuntat – al 3-lea din discografia artistului, trebuie spus ca primul single a aparut saptamina trecuta si este produs de Max Martin si Shellback. Veti remarca o serie de schimbari in privinta stilului pe care il stiati in privinta lui Adam, atat dpdv muzical, dar si in legatura cu tema abordata. O posibila explicatie in acest sens o reprezinta semnarea unui nou contract si schimbarea casei de productie. Nu uitam nici faptul ca Adam este un castigator American Idol, spun multi chiar – cel mai meritoriu castigator al concursului in toate cele 14 editii de pana in prezent. Sunt Adi Simion, va recomand azi in cabinetul Dr.Hit cel mai nou single Adam Lambert, anume Ghost Town!

orice-artist-roman-ptr-evenimentul-tau