Recomadările Dr. Hit 27 – 31 Oct

27 Oct – TRAIN – Cadillac Cadillac

În minutele urmatoare va invit in cabinetul Dr.Hit pentru a asculta noul single al unei trupe din San Francisco. Am mai spus-o si in alte ocazii, sunt fan al formatiei Train. Iar asemeni mie, stiu ca sunt destul de multi si in Romania. Pe scurt, reamintesc : Train s-a format in perioada 1994 – 1997 sub coordonarea solistului Pat Monahan. A lansat pana acum 7 albume, cel mai recent fiind Bulletproof Picasso, aparut in septembrie 2014. Train au castigat deja 3 premii Grammy, 2 premii Billboard si au vandut peste 40 de milioane de albume si discuri single. Intre cele mai cunoscute piese lansate de ei se numara Drops of Jupiter, Calling all anges, Hey Soul Sister, Drive by, 50 Ways to say goodbye sau Marry me. SI ar mai fi multe de precizat despre Train, dar prefer sa va aduc in atentie noul lor single: sunt AS, in cabinetul Dr.Hit ascultam TRAIN : Cadillac, Cadillac!

28 Oct – JEREMIH ft. YG – Don’t tell’em

Mi-am propus sa va prezint azi amanunte despre cel pe care cu 2 ani in urma, l-am tot ascultat la radio cu Down on me. Ma refer la Jeremih, iar piesa amintita era o colaborare cu 50 Cent. OK, sa va spun ca Jeremih este un artist complet : a inceput sa cante la instrumente la doar 3 ani, iar acum este expert in pian, saxofon si tobe. Mai mult, este solist, compozitor, producator la Def Jam Records si este licentiat al Columbia College in “music business”. A lansat pana acum 2 albume in cariera solo : Jeremiah si All about you, iar noul single anunta cel de-al 3-lea LP – Late Nights :The Album, care va aparea pana la finele lui 2014. Nu vreau sa va plictisesc cu date statistice, am sa mai spun doar ca intre artistii care au lucrat cu el se numara Lil Wayne, The Game, T.I., Busta Rhymes, Ludacris si Lionel Richie. Iar acum sa aflam cum suna povestea muzicala ce isi propune sa continue succesul Down on me : Sunt AS, in cabinetul Dr.Hit avem azi pe Jeremiah si YG cu “Don’t tell’em”!

29 Oct – ANNIE LENNOX – I put a spell on you

Va invit aici la o intalnire de exceptie. Avem 2 carti de vizita impresionante care vor recomanda piesa propusa azi : pe de o parte este Annie Lennox, o adevarata legenda a industriei muzicale, iar pe de alta parte un titlu ce s-a impus intre preferatele mai multor generatii de ascultatori. Chiar nu avem timp pentru a trece in revista nici macar cele mai importante momente ale carierei Annie Lennox, de la Eurithmics la cariera solo, de la turnee la premii internationale, de la colaborari la actele umanitare. Sunt peste 40 de ani de cariera. AM sa spun doar ca noul sau album – Nostalgia, include piese pe care Annie le considera favoritele copilariei sale, fie ca e vorba de soul, jazz sau blues. Intre acestea se afla Georgia on my mind, Summertime, You belong to me si …actualul sau single – I put a spell on you. SI ajungem astfel la ceea ce spuneam ca reprezinta a doua carte de vizita importanta ce recomanda piesa de azi : piesa a fost scrisa in 1956 si a fost cantata de artisti precum Nina Simone, Creedence Clearwater Revival, Bonny Tyler, Manfred Mann, Ray Charles, Bryan Ferry, Jeff Beck si Joss Stone, sau mai recent de Sonique. Si partea interesanta este ca mai toate aceste versiuni au reusit, in perioade diferite, sa ajunga in topurile muzicale. Vom vedea daca acest lucru se va intampla si acum, in 2014, cu Annie Lennox! SUnt AS, ascultam azi in cabinetul Dr.Hit cea mai noua versiune “I put a spell on you”!

30 Oct – LADY ANTEBELLUM – Lie with me

Întalnim azi un trio considerat de multi drept cel mai bun produs actual al scolii country-pop din Nashville! Se numesc Lady Antebellum, iar daca numele nu va leaga rapid de o piesa, am sa reamintesc de cel mai mare success al lor (inclusiv in Romania) – Need you now! Cariera lor include peste 40 de premii internationale de prestigiu, iar discografia lor inseamna 6 albume, cel mai recent fiind 747. Pe acest LP vom gasi si Lie with me, actualul lor single, o piesa despre care solistul Charles Kelley spune ca este preferata sa de pe acest material. Iar parte din acest lucru il explica prin starea emotionala pe care o aduce in fata publicului versurile piesei. Mai adaug doar ca albumul a debutat direct pe 2 in Billboard, iar precedul extras a fost Bartender – la randul sau ajuns No1 in US Country Airplay. Sunt AS, va recomand azi in cabinetul Dr.Hit – Lie with me, cu Lady Antebellum!

31 Oct – BONDAX – All I see

Va aduc azi in atentie un duo britanic pe care probabil ca multi il vor intalni in premiera. Se numesc Bondax, si in cazul in care urmariti totusi lansarile din genul electronic, atunci i-ati mai ascultat probabil in ultimii 2 ani cu titluri precum Baby I got that, Gold, Giving it all, Wet Summer sau Fires. Se pare insa ca primul mare success la nivel international vine in toamna acestui an, odata cu lansarea piesei All I see. Poate ca ceva din spiritul de vara al acestei piese va va reaminti de cel mai recent sezon estival. Ca dealtfel si clipul acestei piese. Sunt AS, ascultam azi in cabinetul Dr.Hit pe Bondax cu “All I see”!

orice-artist-roman-ptr-evenimentul-tau