Andrew

 


Andrew este un tanar de 20 de ani care isi propune sa cucereasca inima tuturor domnisoarelor cu piesa “SuperGirl”, o melodie cu ritm dansabil si versuri sensibile, ce te face sa te indragostesti de la prima ascultare.

Andrew si-a descoperit pasiunea pentru muzica la varsta de 5 ani cand parintii lui l-au inscris la “Scoala Mini-Vedetelor” unde a urmat cursuri de canto, teatru si dans. Prima piesa inregistrata intr-un studio profesionist a fost in 2006, cand  a colaborat cu Sisu. Apoi a urmat in 2008 concursul “Featuring Akon in Africa” unde a impresionat publicul cu vocea sa si a castigat Premiul de Popularitate.

“SuperGirl” a fost compusa de Preston, de linia melodica s-a ocupat Andrew, iar versurile au fost scrise de Neko, cu care a colaborat si la primul single “Nightmares”.

Intr-o noapte am ajuns la studio stiind ca urma sa fac o piesa cu Preston. Nu il cunosteam, dar ascultasem cateva piese compuse de el care sunau bine. Am descoperit ca gusturile noastre muzicale corespundeau intr-o oarecare masura si ne-am pus pe treaba. El a facut prima varianta de instrumental iar eu am intrat in camera de inregistrari. Dupa 10 minute aveam prima varianta a piesei.”, a povestit Andrew despre compunerea noului lui single.

Andrew a fost inspirat in compunerea melodiei de “cele mai frumoase creatii ale acesti lumi, fetele. Piesa asta este dedicata lor”.

Mi-am dorit sa fac o piesa in care sa se regaseasca toti ascultatorii. Cred ca orice baiat viseaza la o super fata careia ar vrea sa-i dedice versurile piesei si sunt sigur ca fiecare fata poate fi o SuperGirl.”, completeaza tanarul artist.

Cu ocazia lansarii acestui nou single, Andrew si-a creat propria pagina de facebook http://www.facebook.com/andrewromania , unde ii va tine la curent pe ascultatorii sai cu noutati din viata artistica si personala.

 Pentru a fi la curent cu activitatea lui Andrew urmariti: http://www.facebook.com/andrewromania si http://www.facebook.com/RedCloverLabel .


Miss Mary lanseza cel de-al treilea single “Battlefield Of Love”.

Melodia de debut “You Don’t Love Me” i-a adus lui Miss Mary numeroase aprecieri, fiind asemanata datorita timbrului vocal si vocii puternice, atat cu Christina Aguilera cat si cu Miley Cyrus. Al doilea single, “Open”, a fost compus de Jake, un producator foarte talentat din Madrid, in colaborare cu unul dintre membrii FlyinState, Pol. Piesa beneficiaza de un videoclip regizat de Michael Mircea si a ajuns pana pe locul 8 in topul Media Forest.

Versurile si muzica piesei “Battlefield Of Love” au fost compuse de Jake, iar de orchestratie s-au ocupat baietii de la FlyinState, F. Charm si Pol. Odata cu varianta radio, Miss Mary lanseaza si primul remix oficial al melodiei realizat de Motzu, cunoscut in randul ascultatorilor de hip-hop pentru productiile muzicale si colaborarile cu numerosi interpreti ai genului.

Miss Mary a primit pana acum mai multe cereri pentru a-i fi remixate piesele, insa doar propunerea venita din partea lui Motzu a fost suficient de interesanta pentru a o accepta. “Am ales sa lansez ambele variante ale piesei “Battlefield Of Love” in acelasi timp pentru ca mie imi plac amandoua si sper sa va placa si voua.”, a spus Miss Mary.

Pe langa muzica, Miss Mary se preocupa si de scoala, fiind eleva in clasa a  IX-a la liceul Gheorghe Sincai. Pentru ca inceputul de an scolar sa fie mai frumos, Miss Mary ofera cadou un rucsac personalizat celui care povesteste pe pagina de facebook Luvit, http://www.facebook.com/luvitro, cea mai amuzanta intamplare de la scoala.

De asemenea Miss Mary le face cadou un link de download gratuit pentru “Battlefield Of Love”, varianta radio si remixata, celor care dau azi si maine like paginii Luvit, http://www.facebook.com/luvitro.


 

ATENTIE !

Upload permis cu acordul Producatorului, Interpretului, Compozitorului si/sau Managementului Artistului.
Copierea acestui material pentru reproducere, comercializare, difuzare publica (cu exceptia posturilor radio ce detin contracte ferme in acest sens) este STRICT INTERZISA si se sanctioneaza conform legilor in vigoare.

orice-artist-roman-ptr-evenimentul-tau

Leave a comment