Overground Nights #3: Lucia, Otherside, Golan @ Fratelli Studios

Cine: Lucia, Otherside, Golan

Când: Vineri, 8 aprilie, ora 21.00

Unde: Fratelli Studios, Bucureşti

 

Vineri seara, pe 8 aprilie, de la ora 21:00, Overground Music continuă seria de concerte Overground Nights cu o a treia ediție în Fratelli Studios (strada Glodeni, nr 1-3). De data aceasta vor urca pe scenă Lucia, Otherside și Golan. Biletele (în număr limitat) se găsesc în rețeaua www.iabilet.ro și costă 40 de lei în perioada de presale (până pe 14 martie) și 50 de lei ulterior.

Primiți cu căldură pe mari scene europene din Austria, Germania, Olanda, Cehia sau Polonia, Golan sunt un trio din București alcătuit din Alex, Mihai și Ernesto. Background-urile muzicale diferite și abilitățile fiecăruia în parte se împletesc într-un amestec unic de armonii eclectice. Cu o formulă live extinsă, formația adaugă o atingere umană binevenită în contextul muzicii electronice de astăzi. Sound-ul lor este melodic și visător, reușind în același timp să te facă să dansezi fără oprire. Fiți gata pentru experiența Golan!

 

Eclectică, inteligentă și cu un vibe futurist, muzica Otherside este o apariție proaspătă și promițătoare în peisajul muzical de la noi. Cu un single lansat în SUA și un prim album ce sfidează orice așteptări despre cum ar trebui să sune muzica electro, Otherside reușesc să îmbine momente chill, introspective, cu o explorare îndrăzneață a texturilor sonore și o energie demnă de orice dance floor care se respectă.

 

Lucia impresionează prin interpretare și timbrul vocal total aparte, introducându-te încă de la primele note în atmosfera de poveste a pieselor ei. Coverul ei de debut, “Silence”, a depășit 20.000.000 de vizualizări pe Youtube, atrăgându-i legiuni de fani din toată lumea. Cu fiecare apariție Lucia și-a consolidat un stil indie/pop cu o identitate aparte, iar albumul de debut proaspăt lansat atinge un echilibru încântător între fragilitate și determinare.

Dacă vii la evenimentele Overground Nights vei putea asculta live artiști cunoscuți și mai puțin cunoscuți din scena românească (alternative, rock, indie, electro, jazz) ce au în comun pasiunea fără margini pentru muzică și intensitatea cu care trăiesc fiecare concert alături de public.

Biletele la concert sunt în număr limitat, se găsesc în rețeauawww.iabilet.ro (magazinele SAY Shops, UMAN, Senia, IQ BOX, agențiile Perfect Tour, automatele Zebra Pay) și costă 40 de lei până pe 14 martie și 50 de lei de pe 15 martie până în ziua concertului inclusiv. Accesul la eveniment nu este permis persoanelor sub 18 ani.

orice-artist-roman-ptr-evenimentul-tau