Otilia lansează o nouă piesă în același stil care i-a adus recunoaștere internațională

După Bilionera, vin Diamante

Otilia lansează o piesă nouă, “Diamante” și un videoclip pe măsură, în același ritm dance latino care i-a adus recunoașterea internațională și reprezintă trademark-ul ei pe scenă muzicală.

Otilia Brumă a atins culmile succesului în România și peste hotare cu piesă “Bilionera”, piesă care a ocupat topul clasamentelor muzicale din România, Turcia (9 săptămâni la rând), Grecia, Bulgaria, Cipru dar și alte țări. Acest debut de succes a adus-o alături de Inna și Alexandra Stan în lista celor mai cunoscute și populare cântărețe din România pe plan internațional.

După aceasta au urmat alte piese de succes,  “Aventura” fiind o continuare pentru “Bilionera”, poveste cu care a cucerit în mod special și iremediabil Polonia. Artista de 23 de ani originară din Suceava, care cochetează cu muzică din copilărie, are o energie aparte pe care o transmite fanilor prin piese dansante pe tonuri de raggaeton și latino, “Diamante” aliniindu-se cu ușurință în serie.

“Diamante” este o creație specială care a reunit o echipă celebră: muzică și versurile au fost compuse  de Deepside Deejays, Pink Elephants și Damșa Dragoș Alexandru, iar aranjamentul muzical asigurat de Pal Claudiu Ramon. Piesa a fost produsă de Metropolitan Records Studio, iar regia videoclipului a fost semnată de Alex Ceaușu.

Legat de piesă, Otilia spune că “prezintă un mesaj de dragoste adresată tuturor celor care se iubesc sau au iubit. Versurile se referă la puritatea iubirii care este asimilată cu cea a diamantului”.

orice-artist-roman-ptr-evenimentul-tau