Oana Radu, Dr. Mako si Doddy lanseaza single-ul si videoclipul “Stai”

Cu milioane de vizualizări pe YouTube, Oana Radu și Dr. Mako au ajuns la cel de-al patrulea single în această formulă de succes și lansează single-ul și videoclipul “Stai”, featuring Doddy.

Cuvintele uneori sunt de prisos, aș vrea să vorbească pentru mine piesa mea. Mi-am dorit din suflet să fie în colaborare cu Doddy, și am avut surpriza să găsesc în el nu doar un profesionist, ci și un prieten și un om minunat! Multumesc mult Dr. Mako fiindcă îmi este alături în continuare, multumesc Cat Music și Voices Media pentru susținere și implicare“, declară Oana Radu.

Single-ul “Stai” este compus de către Oana Radu, alături de Dr. Mako și Doddy, iar videoclipul este regizat de către Ionuț Trandafir, colaboratorul Oanei și pentru videoclipul anterior, “Dragostea-i nebună”.

Proiectul ‘Oana Radu & Dr Mako’ a ajuns la cel de-al patrulea single – mă bucur mult! Cele peste 40 de milioane de vizionări de pe YouTube arată că muzica noastră este pe repeat! Sunt fericit că am rămas împreună, că ne-am întărit echipa, că suntem creativi și competitivi. Multumesc celor care cred în noi!“, declară Dr. Mako.

Oana Radu și Dr. Mako au început colaborarea în 2014, odată cu lansarea mega-hitului “Tu”, care are peste 25 de milioane de vizualizări pe YouTube. De atunci și până în prezent, cei doi artiști au lansat single-urile “Ea a fost prima” (feat Pacha Man) și “Dragostea-i nebună”. Încă de la “Tu”, Oana și Dr. Mako sunt și compozitorii pieselor pe care le-au lansat. Mai mult, la începutul anului 2015, Oana Radu și-a lansat propriul video blog pe YouTube, unde săptămânal postează file din jurnalul ei, de la trucuri de înfrumusețare, la întâmplări haioase.

 

orice-artist-roman-ptr-evenimentul-tau