Cum arată o lună din viaţa Alexandrei Stan?

Lună plină pentru Alexandra Stan

Încă de la începutul lunii martie, când a lansat noul ei single, “Balans”, Alexandra Stan a dat startul nebuniei ce avea să se întâmple în România, Italia, Japonia și Turcia. La scurt timp după apariția piesei “Balans”, în colaborare cu Mohombi, Alexandra le-a oferit fanilor noul ei album “Alesta”, pe care îl poţi asculta chiar aici:

Supriza mult așteptată a venit din partea frumoasei cântărețe în momentul în care și-a anunțat în mod oficial relația de dragoste cu Bogdan.

Cu un concert pe 13 martie în  unul dintre cele mai renumite cluburi din Milano, Alexandra Stan a cântat pe aceeași scenă cu Willy William, care pare că îi strigă numele, (Ale-Ale), în hitul lui, “Ego”.

😂🙈 ALE ALE ALE 🎉💥 @willywilliamofficiel #fabrique #milan

A photo posted by Alexandra Stan (@alexandrastantheartist) on

Imediat după concertul din Milano, artista a plecat către Japonia, unde a susținut numeroase concerte și interviuri pe o perioadă de două săptămâni, printre care și un concert pentru YouTube Tokyo. Albumul “Alesta” a ajuns pe primele locuri în topurile vânzărilor încă din a doua zi de la lansare, fanii japonezi demonstrând încă o dată că Alexandra Stan se numără printre artistele lor preferată.

Mai mult, Alexandra Stan s-a lansat și în domeniul modei, tot în Japonia, unde are propria ei colecție alături de brandul internațional Bershka.

Plecarea din Țara Soarelui Răsare a fost către Turcia, unde Alexandra a susținut un concert în Adana.

A urmat o scurtă vizită acasă, în Constanţa, luna martie s-a încheiat pentru Alexandra Stan cu o invitație specială din partea Trupei Zero pentru concertul lor din Hard Rock Café, unde au cântat “Inimă de gheaţă”. Printre invitați s-au numărat Andra, Tudor Ionescu și Marius Moga.

După o lună plină de evenimente, Alexandra Stan pleacă într-o binemeritată vacanță, în Costă Rica, alături de iubitul ei.

orice-artist-roman-ptr-evenimentul-tau