Noutățile DoctorHit 18-22 noiembrie 2013

Klingande
Klingande

18 Nov – KLINGANDE – Jubel

Va propun o intalnire cu o trupa extreme de tanara, lansata in Franta. Spun “tanara” pentru ca s-a format anul trecut si a debutat online in decembrie 2012. Cea mai importanta observatie in legatura cu Klingande vine insa din mixul pe care il realizeaza intre house si jazz, iar instrumentele muzicale pe care se bazeaza compozitiile lor sunt pianul si saxofonul. Cedric si Edgar studiaza pianul din copilarie. Acum, la 22 de ani, se pot lauda si cu o cariera de DJ si producatori. Primul lor success la nivel international se numeste Jubel si a intrat in clasamentele din tari precum Franta, Germania, Belgia si Elvetia. Recent insa a avut loc si lansarea acestei piese pe continental nord-american, iar reactiile au fost excelente.

 

19 Nov – The dAdA – Geamul potrivit

Fara a folosi cuvinte mari, va spun ca ceea ce vom asculta azi are sanse mari pentru a deveni imn in Romania in urmatorul interval. The dAda este numele trupei care s-a remarcat in acest an datorita pieselor Banii Mei, Fara Regrete si mai mediatizatul GPS – acesta din urma fiind un single lansat in colaborare cu Zhao. EI bine, avem acum un nou single din partea lor, cu un mesaj pozitiv si mai ales cu o productie muzicala ce prinde extrem de repede la public. Poate ca i-ati vazut in acest an si parodiind mai multe productii dance, inlocuind Tenerife cu Vama veche….In orice caz, chiar daca nu stiti nimic despre antecedentele lor, sunt convins ca actualul single va va convinge ca merita sa le urmariti evolutia.

 

20 Nov – JAVEON – Lovesong

Hello hello – bun gasit dragii mei! SUnt Dr.Hit si va invit in cabinetul cu noutati muzicale pentru o noua piesa prezentata in premiera. Mai mult, sunt sanse foarte mari ca premiera sa fie pentru multi dintre voi si intalnirea cu artistul invitat azi. Se numeste Javeon McCarthy, vine din Bristol – Marea Britanie. Cautand intre antecedentele sale, remarcam doar piesa Precious, realizata in 2012 sub productia celor de la Two Inch Punch. Nu a fost un success, asa ca multi considera ca debutul sau este reprezentat tocmai de piesa pe care o vom asculta si noi azi. Criticii spun ca este un single in care se remarca in primul rand calitatile vocale ale solistului, dar lauda si productia clipului. Nu sunt alte detalii despre artist sau single, asa ca trecem rapid la auditie : sunt Dr.Hit, ascultam Javeon – Lovesong!

21 Nov – RECONNECTED – Time of our lives

De aceasta data e vorba despre un trio din Manchester, numit ReConnect, format in urma concursului Britain’s got Talent din 2010. Mai précis, Harry, Maxx si Mathew au fost finalisti ai acelei editii. Povestea este insa mai complicata: pe atunci trupa se numea Connected si mai avea doi componenti – gemenii Ryan, ce ulterior au fost eliminate din trupa si s-au lansat sub alt nume. Asa a aparut Re-Conneted, iar primul lor single lansat la nivel international este Time of out lives. Acesta a aparut in octombrie 2013 si beneficiaza de un clip pe care cei 3 adolescenti l-au filmat inca din iulie, in Ibiza. Trebuie sa stiti insa ca exista deja finalizate mai multe piese, ceea ce inseamna ca in viitorul apropiat s-ar putea sa ii reintilnim destul de des.

22 Nov – ALEX METRIC & JACQUES LU CONT ft. MALIN – Save with you

Am invitat azi in cabinetul cu noutati muzicale 3 artisti care au fost pana acum putin mediatizati in Romania. Aflam imediat detalii despre ei : Alex metric este un DJ si producator din Londra, lansat in 2006 si pana acum a realizat foarte multe remixuri, intre care unele de success pentru Depeche Mode, La Roux, ALphabeat, U2, Gorillaz, Sade, Ellie Goulding sau Pheonix. Avem apoi pe Jacques Lu COnt, un nume de scena sub care activeaza producatorul Stuart Price. La randul sau, acesta a semnat colaborari cu artisti precum Madonna, Coldplay, Katy Perry sau No Doubt. Sub acest pseudonim a lasat deja 3 albume. Nu in ultimul rand, cea de a 3-a invitata este Malin – o tanara solista din Norvegia, multipremiata a mai multor concursuri musicale destinate exclusive copiilor si adolescentilor. Ei bine, tripleta despre care am vorbit a lansat prin intermediul Ministry of Sound o piesa ce se bucura acum de success in topurile dance din Europa. Acesta este si motivul pentru care am ales sa va prezint ‘Save with you” in cabinetul Dr.Hit. Ascultam deci pe Alex Metric, Jacque Lu Cont si Malin!

orice-artist-roman-ptr-evenimentul-tau