Muneca feat. Matteo – Mannequin

Muneca - Mannequin
Muneca - Mannequin

Gala Records si Live Artist si-au unit fortele si astfel s-a nascut proiectul Muneca! Mannequin este primul single al misterioasei artiste si s-a auzit in premiera absoluta pe 16 februarie, in emisiunea lui CRBL de la MTV.

Mannequin este o piesa cu un sound usor exotic, care de la prima ascultare te poarta cu gandul la vara si seri fierbinti, iar featuring-ul cu Matteo condimenteaza atmosfera piesei cu un plus de savoare.

Muneca starneste deja curiozitati inca de la lansare, caci anunta ca va purta o masca la toate aparitiile ei publice, si nu va lasa pe nimeni sa-i dezvaluie chipul, caci adora sa fie invaluita in mister!

“Astept cu nerabdate sa vad reactiile ascultatorilor! Eu si intreaga echipa care ma sustine avem un plan bine pus la punct si sunt bucuroasa ca a demarat cu succes si cu siguranta nu avem de gand sa ne oprim prea curand! Colaborarea cu Matteo este o experienta placuta!” a declarat artista.

Muneca este cel mai nou proiect marca Gala Records, iar de managementul ei se ocupa Florin Nedelcu si echipa lui de la Live Artist. Piesa Mannequin, produsa de catre Gabi Huiban in studiourile Gala Records, poate fi ascultata  pe canalul oficial de Youtube al GalaRecords si cel al Live Artist.

 

Muneca feat. Matteo – Mannequin

Muzica: Huiban Gabriel / Deaconu Dan Andrei / Postolache Mihai
Text: Elena Baltagan / Matei Vasiliu (Matteo)
Editor: Gala Records

[youtube id=”wq54lQ4jO5A” width=”600″ height=”350″]

osCitas

Download permis cu acordul producatorului/artistului/casei de productie.

orice-artist-roman-ptr-evenimentul-tau