Mircea Eremia lansează ‘Dragostea Dispare’

Mircea Eremia lansează ‘Dragostea Dispare’

Mircea Eremia vine în atenţia ascultătorilor cu un nou single lansat de Media Pro Music şi produs în studiourile Golden Boy Society‘Dragostea Dispare’ a fost lansat în exlusivitate pe Zonga săptămâna trecută, iar de 8 martie, tănârul artist şi-a surprins publicul cu videoclipul piesei.

“Este primul meu single solo şi sunt foarte încântat de rezultat. Am petrecut împreună cu băieţii de la Golden Boy Society multe ore în studio căutând acel ceva care să facă sufletele ascultatorilor să vibreze. Povestea noastra este actuală şi sunt convins că multi se regăsesc în ea” a declarat Mircea Eremia.

Plin de culoare, videoclipul in regia lui Bogdan Daragiu, ne înfăţişează o altă latură a tânărului artist, iar pe Mircea îl redescoperim în postura unui băiat sensibil. ‘Dragostea Dispare’ expune povestea dureroasă a unei relaţii de iubire.

Mircea Eremia s-a lansat în industria muzicală anul trecut cu single-ul, “Ilegal” o colaborare cu sora lui, Alina Eremia. Piesa a ajuns la inimile internauţilor şi a strâns milioane de vizualizări în timp record.

orice-artist-roman-ptr-evenimentul-tau