Mira şi-a făcut cadou un single nou la 21 de ani

Bella. Mira Bella.

Mira lansează un nou single, o piesă energică şi ritmată în spangleză (adică engleză combinată cu spaniolă), în ton cu zilele senine de vară, pe care le aşteptăm cu toţii plini de entuziasm.

Piesa “Bella” a fost compusă de catre Oana Mădălina Dumitru şi produsă de către Marcel Botezan şi Sebastian Barac. Videoclipul a fost filmat în Bucureşti şi este regizat de către Khaled Mokhtar, iar din echipa creativă fac parte Costina Lumezeanu, make-up artist, hair stilistul  Ştefan Ungureanu şi stilistul Costantin Popoiu.

Sunt fericită că se lansează ‘Bella’ la scurtă vreme după ce am împlinit 21 de ani. Este cadoul perfect pentru un artist. ‘Bella’ este o piesă pe gustul meu, veselă, energică şi sper să le placă fanilor mei surpriza pe care le-am pregătit-o”, a declarat Mira.

Mira a devenit cunoscută publicului odată cu participarea la Vocea României. Ulterior, a lansat “Dragostea nu se stinge” în colaborare cu What’s Up şi KIO, piese cu Zhao, cu Piticu’ şi, nu în ultimul rând, featuring-ul cu Corina şi Skizzo Skillz pentru “Fete din Balcani” (care a depăşit deja 30 de milioane de vizualizări).

Single-ul “Bella” este o co-producţie Cat Music şi Global Records.

orice-artist-roman-ptr-evenimentul-tau