Michael Jackson a ajuns în scaunul cu rotile

Michael

Michael Jackson suferă din cauza unei probleme cu spatele, astfel încât este forţat să se deplaseze într-un scaun cu rotile.
Megastarul a fost văzut în Las Vegas/Nevada/SUA purtând o pijama, o perucă, o mască de chirurg pe faţă şi o şapcă pe cap, fiind aşezat într-un scaun cu rotile, în timp ce un îngrijitor îl împingea pe străzi.


Michael Jackson s-a confruntat în ultimii ani cu numeroase probleme de sănătate, inclusiv lupus şi vitiligo.
În 1995, Jackson a fost dus de urgenţă la spital după ce a leşinat în timpul unor repetiţii pentru un recital inclus într-o emisiune de televiziune. Incidentul a fost pus pe seama stresului şi a unui atac de panică.
Una dintre persoanele care l-au văzut pe Michael Jackson în Las Vegas a declarat tabloidului britanic The Sun: “Există multe zvonuri conform cărora Michael Jackson ar reveni pe scenă, însă am fost şocant să văd că, în realitate, el este doar a umbră a omului care era cândva. Părea slăbit chiar şi pentru a se ridica din scaunul său cu rotile. Timp de două ore a stat într-un magazin şi nu s-a dat jos. Şi-a păstrat tot timpul masca pe faţă. Un bodyguard era lângă el tot timpul, aşa că nimeni nu se putea apropia. A fost foarte trist”.

orice-artist-roman-ptr-evenimentul-tau

Be the first to comment

Leave a comment