Mandinga îşi schimbă solista

Elena-Ionescu-Mandinga

Solistă şi sound nou pentru Mandinga

În cei 14 ani de carieră, Mandinga şi-a schimbat de mai multe ori componenţa, însă Elena Ionescu a fost vocea trupei pentru cel mai mult timp. După plecarea Elenei Gheorghe în 2005, Elena Ionescu a devenit solista proiectului un an mai târziu şi a fost alături de trupă inclusiv pe scena Eurovision în 2012.

Anunţul a venit sub forma unui comunicat postat pe pagina de Facebook a trupei, prin care se anunţă şi numele noii soliste, dar şi noua direcţie muzicală în care va continua Mandinga. Barbara Isasi e o fostă participantă la Vocea Spaniei,  care spune că a luat decizia de a se alătura trupei “pentru că mi s-a oferit oportunitatea de a continua să fac ceea ce îmi place cel mai mult! Sunt fericită și încântată că mă aflu aici, unde am posibilitatea să lucrez cu o echipă minunată. De abia aștept să avem primul show, să simt energia scenei și a publicului”.

Iar Barbara nu e singura noutate în ceea ce priveşte componenţa trupei. Valera Busmachiu e din Republica Moldova şi va cânta la trompetă, ocupând astfel locul rămas liber odată cu  plecarea lui Alex Burcea, actual membru al proiectului Golan.

Cât despre nou stil muzical, viitoarele piese Mandinga vor fi în limba engleză și în spaniolă, iar muzica se va apropia de stilul pop și R&B, cu influențe latino.

La câteva ore după anunţul despre schimbările survenite în viaţa trupei, Mandinga ne-a făcut cunoştinţă cu cei doi noi membri printr-un filmuleţ postat tot pe pagina lor de Facebook.

 

Show-ul e aproape gataaaa! Am profitat de pauza dintre repetitii sa va facem cunostiinta cu Barbara si Valera! Ciupi, ai legatura!!!! :D#newstart #mandinga #newshow #barbara #valera

Posted by MANDINGA on Monday, March 14, 2016

 

Comunicatul integral îl puteţi citi aici:

TRUPA MANDINGA ȘI ELENA ÎȘI CONTINUĂ ASCENSIUNEA ÎN MUZICĂ PE DRUMURI SEPARATE.Luni 14 martie, București – Trupa…

Posted by MANDINGA on Monday, March 14, 2016

orice-artist-roman-ptr-evenimentul-tau