Madonna şi-a enervat fanii din Australia

Bitch, she’s Madonna

În ultimele luni, Madonna şi-a tot enervat fanii, începându-şi concertele extrem de târziu, iar în ciuda reacţiilor negative, nu pare să îşi fi învăţat lecţia. De data asta, fanii din Australia sunt cei care au cei deranjaţi de comportamentul divei.

Madonna a întârziat două ore la concertul din Brisbane şi a încheiat show-ul după ora 1, la mai bine de-o oră după ce ultimul tren a părăsit Brisbane Entertainment Center. Şi cum sala de concerte este poziţionată în afara oraşului, într-o suburbie, mare parte din cei 13.500 de spectatori s-au văzut nevoiţi să stea la cozi interminabile pentru un taxi. Sau să meargă acasă pe jos.

Sătui să o aştepte pe Madonna să urce pe scenă, sute de (foşti?) fani şi-au cerut banii înapoi şi au plecat chiar înainte de începutul spectacolului. Concertul era programat să înceapă la ora 9, însă a început la 11.30. Drept urmare, organizatorii i-au anunţat pe fanii ce şi-au cumpărat bilete la cel de-al doilea concert din Brisbane că e posibil să existe decalaje în ceea ce priveşte programul.

“După întârzierea de seara trecută, fanii ar trebui să ţină cont că programarea concertului din această seară ar putea fi de asemenea întârziată” scrie în mesajul postat de BEC pe Facebook.  Într-o postare ulterioară, aceştia au anunţat că se aşteaptă ca spectacolul să înceapă la ora 10.00.

Într-o încercare de a-şi scuza întârzierea, Madonna a glumit cu publicul, mulţumindu-le pentru răbdare, dar spunând că ei au ajuns prea devreme. “Am început târziu – asta nu se întâmplă decât extrem de rar. Aţi ajuns voi prea devreme. Trebuia să nu vă grăbiţi când v-aţi coafat şi machiat. Atunci n-aş mai fi întârziat eu” a spus Madonna. Cineva clar trebuie să mai lucreze la modul în care îşi cere scuze…

Desigur, au existat şi fani care au fost atât de entuziasmaţi să o vadă pe cântăreaţa lor preferată, încât întârziarea n-a mai contat “Madonna a fost grozavă, chiar ne-am simţit minunat seara trecută. A meritat aşteptarea” a declarat o fană.

orice-artist-roman-ptr-evenimentul-tau