Lino a descoperit “Alfabetul iubirii”

 

Protejaţii lui Alex Velea, împreună pe acelaşi single

A, B, C, litere. Cu o poveste urbană, young & fresh, Lino lansează single-ul şi videoclipul “Alfabetul Iubirii”, în colaborare cu colegul lui de la Golden Boy Society, Mario Fresh, sub atenta îndrumare a lui Alex Velea.

“Îi mulţumesc lui Alex Velea pentru că a scris şi produs piesa Alfabetul Iubirii, care mi se potriveşte perfect, atât mie, cât şi lui Mario Fresh. Este o piesă despre cea mai frumoasă perioadă, despre orice persoană care iubeşte şi este iubită :)”, spune Lino despre noul lui single.

În ton cu versurile optimiste, videoclipul regizat de Claudiu Stan surprinde o gaşca de adolescenţi energici, în diversele activităţi specifice vârstei, printre care se află şi Nicole Cherry şi Mircea Eremia, prieteni apropiaţi ai lui Lino şi Mario Fresh.

Cu un traseu muzical care a început încă de la vârsta de 6 ani, când Lino a descoperit violoncelul, tânărul artist şi-a continuat studiile muzicale prin lecţiile de pian, iar la 13 ani a început să scrie versuri rap. În prezent face parte din echipa lui Alex Velea, alături de care scrie versuri, compune şi produce muzică la Golden Boy Society, acelaşi studio responsabil şi de cea mai recentă lansare a lui Mircea Eremia.

orice-artist-roman-ptr-evenimentul-tau