Leya D. lansează single-ul și videoclipul “Karma”, featuring Kalif

De la X Factor la radio

Leya D. și Kalif lansează single-ul și videoclipul “Karma”, o poveste despre resemnare, despre momentele în care îţi dai seama că, într-adevăr, “Ceea ce dai, aia primești”.

Piesa este compusă de către cei doi artiști și Alin Radu, cel care semnează și producția, iar videoclipul este regizat de “Călătorie Magică” și a fost filmat la palatul Cantacuzino din Bușteni.

“Este o piesă de stare care ne face să ne gândim că uneori trebuie să calculăm ceea ce facem și ceea ce oferim pentru că, undeva, cândva, o să primim aceleași lucruri”, declară Leya D.

Am decis să fac parte din acest proiect imediat ce am primit piesă și i-am dat play. Liniile pe care le-a compus Leya, partea ei de text și vocea ei m-au impresionat și inspirat, în același timp. Este o piesă care ne învață un lucru esențial și anume că în viață primești ceea ce oferi (KARMA). Fiecare dintre noi, atât eu, cât și Leya, am investit foarte multă muncă și sentimente în compoziția piesei“, spune Kalif.

Pentru Leya D., participanta a concursului TV X Factor, ediția 2014, piesă “Karma” este prima colaborare și o nouă piesă cu versuri în limbă română, după piesa “1000 de motive”, single lansat în 2015. Kalif a colaborat în 2015 cu Roxanna și au lansat single-ul “Apel în așteptare”, cu peste 3,8 milioane de vizualizări pe YouTube.

orice-artist-roman-ptr-evenimentul-tau