LAST NIGHT si ANDA ADAM maresc natalitatea in Romania

Anda Adam și Last Night au lansat oficial, în cadrul unui eveniment ce a avut loc la Roton Music, împreună cu prieteni artiști și presă, cea mai nouă colaborare a primăverii,  ‘Wanna Love You’, piesă pe care toată lumea o va fredona persoanei iubite și care cu siguranță va ridica și nivelul natalității în România, pe langă cel al muzicii în cluburi.

Alături de Last Night și Anda Adam, la evenimentul de lansare, au mai fost Raluka, regizorul Alex Ceaușu, DJ Sava, Andreea Antonescu, Jean Gavril, Irina Popa, Klyde, Viktor, Katarina, George Hora, Jimmy Dub și mulți alți prieteni dragi din industria muzicală, din radio și din presă, care au povestit și au petrecut până târziu în noapte. Familia Fly Records a fost în formulă completă, nu puteau să lipsească de langâ Last Night, băieții de la Fly Project și senzația sexy a verii 2015, frumoasa moldoveancă Natalia Gordienko.

Cum a început totul? Mai intâi au fost producătorii unei piese cu care Anda Adam a cucerit Orientul Mijlociu, apoi băieții de la Last Night i-au propus un feat și Anda a acceptat:
“Vocea Andei a completat perfect piesa, aveam nevoie de o voce cu personalitate. A ascultat, i-a plăcut și am si înregistrat-o. Când există armonie și chimie, lucrurile merg repede și bine. Am lansat-o online de o săptamână și câteva zile și lucrurile se mișcă foarte bine, feedback-ul este unul pozitiv, atât pe plan național cât și internațional, curând vom începe și promovarea în România” a spus Felix, Last Night.

Videoclipul Wanna Love You a fost filmat când Anda era însărcinată în șase luni, așa că Felix, Cristi si Bogdan, alături de regizorul Alex Ceaușu, au încercat să o protejeze cât mai mult, deși a fost într-o formă foarte bună și extrem de activă.
“Totul a decurs perfect la filmări, Anda nu a avut nicio problemă și a fost uneori mai activă ca noi :)” a declarat Bogdan, Last Night.
Proaspăta mămică își va lasa acasă fetița, primul fan declarat al piesei încă din burtică, și va începe promovarea piesei alături de Last Night, la finalul acestei luni.

 

orice-artist-roman-ptr-evenimentul-tau