JOHNNY DEPP, ALICE COOPER, JOE PERRY – ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA

Cine: The Hollywood Vampires (Johnny Deep, Alice Cooper, Joe Perry)

Când: Marți, 6 iunie, ora 18.00

Unde: Romexpo, Bucureşti

Se poate numi o “vară incendiară” aceea în care ai ocazia să-l vezi în carne și oase pe Johnny Depp, în rolul de rock-star fluturându-și pletele pe o scenă imensa și stăpânind chitara precum un adevărat zeu  al muzicii. Acest vis va deveni realitate anul acesta, pe 6 Iunie în București, la Romexpo, când super-grupul The Hollywood Vampires format din Johnny Depp, Alice Cooper și Joe Perry ( Aerosmith) va susține un show exploziv în premieră în România. Este o onoare , dar și un moment unic pentru țara lui Dracula, având în vedere că o trupă precum The Hollywood Vampires vine la noi în același an în care a performat la decernarea premiilor Grammy.

Johnny Depp, unul dintre cei mai cunoscuți actori ai planetei are bineînțeles un program încărcat, împărțindu-și viața între cariera muzicală și film, așa că românii se numără printre puținii norocoși care se vor putea bucura de o întâlnire de gradul zero cu titanul marilor ecrane.

Grupul The Hollywood Vampires, în care s-au perindat nume grele ale rock-ului precum John Lennon sau Ringo Starr, a fost înființat de către legendarul Alice Cooper în 1970. În 2015, i-a cooptat pe Johnny Depp și Joe Perry (Aerosmith) pentru a susține un concert la Festivalul Rock in Rio, din Brazilia, iar după succesul răsunator, aceștia au decis să pornească în turneu începând cu data de 24 Mai 2016.

Așadar, Phoenix Entertainment vă invită să vă răcoriți în aceasta vară cu un concert de proporții : The Hollywood Vampires, pe 6 Iunie, la Romexpo .

Începând de astăzi, veți putea achiziționa bilete la toate categoriile,la preț promoțional (Early Bird): Diamond Circle 439 ron,  Golden Circle 249 ron, Normal Circle 149 ron. Acestea sunt disponibile în număr limitat. După epuizarea lor, prețurile vor  fi: 459 ron la Diamond Circle, 279 ron la Golden Circle si 169 ron la Normal Circle.

Biletele se găsesc în rețeaua Eventim și online pe www.eventim.ro.

Un concert organizat de Phoenix Entertainment și susținut de Rock FM!

orice-artist-roman-ptr-evenimentul-tau