J lansează single-ul și videoclipul “O scrisoare”

J lansează single-ul și videoclipul “O scrisoare”, extras de pe albumul “Viața mea”, material discografic la care lucrează artistul.
“Rezultatul piesei m-a convins că reprezintă, atât ca text, dar și ca vibe, viața mea în ultima perioadă, și am decis că e cea mai potrivită pentru un video, având în vedere că este un single de pe albumul “Viața mea’, și cam asta e viața mea în acest moment”, declară J.

Single-ul “O scrisoare” este compus de către artist, iar videoclipul este regizat de către Ionut Trandafir (Tranda Film) și a fost filmat în mai multe locații.

“Faptul că piesa nu s-a încadrat neapărat într-o nisă, le-a oferit și băieților de la “Tranda film” libertatea de a crea, și am reușit împreună să creăm o poveste mișto, cred eu. Pentru mine, zilele de filmări au fost destul de grele, având în vedere că am fost nevoiți să filmăm în ceva locații. Alergarea continuă de la locație la locație, plus frigul care mă bătea, m-au cam epuizat, dar știind rezultatul poveștii, efortul merită pe deplin. Important e că, exceptând un mic “accident” cu drona folosită de băieți, totul a decurs ca la carte, și împreună am putut pune în practică toate ideile, ca să ajungem la materialul dorit”, adaugă artistul.

În perioada adolescenței, J a participat la diferite concursuri, cum ar fi “Battle of the dome”, timp de câțiva ani consecutivi, și la emisiuni TV, ca “Yo MTV Raps”. De-a lungul timpului, a colaborat cu artiști ca Sișu Tudor, What’s Up, Anca Neacsu (ex ASIA) și a fost DJ rezident în cluburi de HipHop și RnB.

 

orice-artist-roman-ptr-evenimentul-tau