Hevito lansează single-ul şi videoclipul “Ahora”

Lansare 2 în 1 pentru Hevito

Cu siguranţă l-ai auzit în 2015 cu hitul “Bailando”, alături de DJ Sava. Acum este momentul că Hevito să lanseze o nouă piesa cu versuri în limba spaniolă, “Ahora”.

“Ahora înseamnă ‘Acum’, aşa că mesajul piesei este pozitiv, să trăieşti viaţa acum, să trăieşti clipa, să nu te hrăneşti cu amintiri, să nu te uiţi înapoi, să trăieşti în prezent, nu în trecut. E o piesă de stare şi îndeamnă la distracţie!”, spune Hevito.

O coproducţie Cat Music şi Sprint Music, single-ul “Ahora” este compus de catre Mr Vik, alături de Alex Şerbu, versurile sunt scrise de către Hevito, artist originar din Republica Dominicană, iar videoclipul este regizat de către Simion R. Ştefan.

“La piesa a lucrat şi Tamy, cu voci adiţionale, care au adus un plus melodiei, la partea de sfârşit. ‘Ahora’ este o piesă care se potriveşte stilului muzical al lui Hevito”, spune  Mr Vik.

Versurile în limba spaniolă şi ritmurile latino au devenit o semnătură pentru Hevito. Exoticul artist a lansat numeroase piese, cum ar fi “Bailando”, alături de DJ Sava, “Negra Linda”, feat Gipsy Casual & Ralflo, “Quemala”, “Latin Heart”, alături de Ale Blake.

orice-artist-roman-ptr-evenimentul-tau