Scarlett Johansson a inceput filmarile pentru Ghost In The Shell

“Ghost In the Machine” ajunge în cinematografele din România pe 31 martie 2017, în format 3D

“Ghost in The Shell” se bazează pe  faimoasa serie manga cu același nume, publicată de editura Kodansha, scrisă și ilustrată de Masamune Shirow, și e produs de Avi Arad, Ari Arad și Steven Paul. Producători executivi sunt Michael Costigan, Tetsu Fujimura, Mitsuhisa Ishikawa, al cărui studio de animație Production I.G a produs filmul și serialul TV japoneze “GHOST IN THE SHELL”, și Jeffrey Silver.

Scarlett Johansson şi Michael Pitt au rolurile principale, în timp ce de regie se ocupă Rupert Sanders, responsabil pentru “Snow White and The Huntsman”.

“GHOST IN THE SHELL” este povestea lui Major, un hibrid unic om-cyborg, care conduce o unitate specială numită Section 9. Devotată lichidării celor mai periculoși criminali și extremiști, Section 9 se vede confruntată acum cu un inamic al cărui singur scop e să distrugă definitiv progresele făcute de Hanka robotics în cybertehnologie.

“Suntem foarte încântați că am început filmările la GHOST IN THE SHELL în Wellington”, declară producătorii Avi Arad, Ari Arad, Michael Costigan și Jeffrey Silver. “Orașul are facilități de producție de ultimă oră, iar peisajul său urban oferă un decor de fundal ideal pentru un film SF. Echipa care lucrează în Noua Zeelandă este excepțională, iar colaborarea cu Sir Richard Taylor și cu echipa de la Weta Workshop este extraordinară. Toți cei din Noua Zeelandă ne-au ajutat enorm pentru a putea să aducem la viață povestea și personajele îndrăgite de milioane de oameni din toată lumea, și pentru asta le suntem extrem de recunoscători.”

orice-artist-roman-ptr-evenimentul-tau