Francisca lanseaza single-ul “OMG”

“OMG!” Francisca lansează un nou single solo, energic și foarte summerish, cu un beat și o poveste urban-flirty.

La câteva luni de la colaborarea cu Pacha Man pentru piesa și videoclipul “Lacăt la inimă”, care în prezent aproape 4 milioane de vizualizări pe YouTube, Francisca ne surprinde cu o piesă dance, cu influențe reggaeton, trap și R&B, compusă tot în studioul Panda Music, de către George Papagheorghe și Marius Dia.

“Știți momentele alea în care efectiv ‘ți se pune pata?’ În unele cazuri poate fi și ceva de durată. În orice caz, iubire sau doar pasiune, ce-o fi, ne dă viața peste cap! Piesa ‘OMG’ reprezintă un alt capitol din viața mea, mai funny de data aceasta și vorbește despre acea ‘chimie’ dintre cei 2 îndrăgostiți, dar și despre ‘bătăile de cap’ care vin odată cu acea ‘îndragosteală‘, declară Francisca.

Francisca a pășit cu dreptul în muzica românească, odată cu participarea la X Factor România, unde a demonstrat calitățile vocale excepționale pe tot parcursul concursului. Ulterior ne-a surprins cu două colaborări, prima dintre ele cu Uddi, colegul și prietenul ei de la X Factor, și colaborarea cu Pacha Man pentru single-ul și videoclipul “Lacăt la inimă”, ambele cu milioane de vizualizări pe YouTube.

 

orice-artist-roman-ptr-evenimentul-tau