Enrique Iglesias cântă pe 12 mai la Bucureşti

Cine: Enrique Iglesias

Când: Joi, 12 mai

Unde: Romexpo, Bucureşti

În luna mai, iubitorii de concerte live din țara noastră vor avea parte de o experiență cu adevărat inedită. Admiratoarele împătimite ale superstarului latin ENRIQUE IGLESIAS, vor lua cu asalt locația de la Romexpo pentru a petrece seara de 12 mai, în atmosfera celui mai grandios show al artistului, „SEX AND LOVE”, prezentat cu succes la nivel mondial încă din primăvară anului 2015.

În același timp, romanticii incurabili se vor delecta cu melodiile magice ale tatălui său, Julio Iglesias și a celuilalt fiu, mai mic, Julio Iglesias Jr., în concertele programate în aceeași perioadă la Iași, Timișoara și București.

Cum întâlnirile familiale, mai ales între artiștii în cauza, sunt destul de rare, organizatorii nu exclud posibilitatea de a reuni familia Iglesias în timpul vizitei de la București.  Având în vedere faptul că Enrique Iglesias își va sărbători ziua de naștere cu 4 zile înainte de data concertului de la Romexpo, organizatorii se gândesc să îi facă artistului o mică surpriză, oferindu-i oportunitatea de a servi cină în compania tatălui și a fratelui său mai mic sau de a petrece câteva ore împreună.

Cei care nu doresc să rateze întâlnirea cu Enrique Iglesias din 12 mai, de la Romexpo, își pot rezervă bilețele accesând www.eventim.ro sau se pot adresa punctelor de vânzare afiliate rețelei Eventim.

orice-artist-roman-ptr-evenimentul-tau