Ecaterine & Dimitri lansează single-ul “Adrenalina”

Adrenalina cu sound londonez

“Lasă ploaia și timpul să vină / Tu-mi dai aripi și adrenalină” este probabil una dintre cele mai frumoase declarații de dragoste. Despre cel mai sincer și nobil sentiment ne vorbesc și Ecaterine & Dimitri în single-ul “Adrenalina”, o poveste în doi ce reușește să treacă prin frig, ploaie și să ajungă la soare.

Cu acordurile de acordeon, un vibe inspirațional și versuri care marchează metafora timpului, single-ul “Adrenalina” este compus de către Ecaterine & Dimitri, iar versurile sunt scrise de către Theea Miculescu.

“După un music session în Londra, Dimitri  mi-a arătat un beat cu câteva acorduri la chitară ce m-au inspirat să scriu refrenul piesei Adrenalina. Piesa mă caracterizează, e parte din mine, am trecut de la artist la cantautor și pentru cariera mea este un pas mare, pentru lume, un pas mic. 🙂  ‘Adrenalina’ e o piesă cu mesaj pozitiv, <lasă ploaia și timpul să vina, tu-mi dai aripi și adrenalină”>, mai pe scurt, orice s-ar întâmpla, noi zburăm peste toate grijile împreună”, spune Ecaterine.

“Inițial a fost o piesă acustică foarte simplă, doar cu voce, chitară și acordeon, cu versuri în engleză; după care am făcut și variantă în română cu orchestrația pe care o auziți acum”, a completat Dimitri.

Ecaterine și Dimitri au început colaborarea în urmă cu 2 ani, odată cu lansarea piesei “Zi cu soare”. De atunci și până în prezent s-au implicat și în alte proiecte muzicale, atât pe partea de interpretare, cât de compoziție și producție, iar genurile muzicale pe care le abordează includ influențe pop, dance, jazzy, deep.

orice-artist-roman-ptr-evenimentul-tau