Delia şi-a vopsit părul verde din cel mai cool motiv!

#DeliaVerde

DELIA lansează campania #DeliaVerde, prin care susține mediul și protejează pădurile

Delia devine cel mai recent ambasador al dezvoltării durabile privind mediul înconjurător prin susținerea pădurilor în cadrul campaniei #DeliaVerde!

Nici n-a terminat bine concertul-fenomen de la Sala Palatului, că Delia deja are un nou proiect. #DeliaVerde înseamnă protejarea naturii și respect pentru un mediu de viață durabil. Prin intermediul campaniei, Delia își implică fanii în responsabilitatea socială și de mediu și încearcă să salveze, cu ajutorul lor, pădurile planetei noastre. Din acest motiv, Delia a devenit ambasadorul ALLCOT GROUP, un grup de firme elvețian dedicat dezvoltării durabile și sustenabilității.

“Pământul este pe cale să piardă o mare parte din pădurile sale până la mijlocul acestui secol. Pădurile sunt plămânii pământului și cel mai mare aliat al nostru în lupta împotrivă schimbărilor climatice. Acestea absorb dioxid de carbon din atmosferă și îl transformă, alături de apă și lumina soarelui, în lemn, producând oxigenul pe care îl respirăm, indispensabil vieții noastre. Conservarea pădurilor și împădurirea zonelor defrișate sunt printre cele mai simple opțiuni pe care le avem pentru încetinirea schimbărilor climatice. Nu este nevoie de nicio soluție tehnologică sofisticată, ci pur și simplu e nevoie ca fiecare dintre noi să ne implicăm. Am decis, așadar, să mă implic în conștientizarea problemelor de mediu și să încerc să salvez, cu ajutorul fanilor mei, pădurile planetei noastre” a spus Delia.

Delia-by-Dimitri-Caceaune-(8)

„Din acest motiv, am hotărât să devin aliatul celor care luptă pentru salvarea mediului forestier și pentru reîmpăduriere.  M-am aliat cu ALLCOT GROUP din Elveția și CARBON EXPERT din România, care contribuie la menținerea pădurilor în lume și la prevenirea defrișărilor masive și regenerarea pădurii degradate. Doresc să ajut să ne menținem această planetă vie și să prevenim defrișările pădurilor” a adăugat artista.

Proiectele forestiere ALLCOT GROUP, promovate în România de CARBON EXPERT, previn defrişările masive și conservă pădurile, salvând peste 20 milioane de tone emisii de CO2 pentru toată durata de viață a acestora, adică timp de 40 ani. De asemenea, proiectele susțin 130 de familii care trăiesc în zonă și se ocupă, în principal, cu cultivarea pământului pentru a-și asigură traiul zilnic și protejează animalele vulnerabile din această regiune.

ALLCOT este încântat de parteneriatul cu Delia în călătoria sa spre un mediu de viață curat. Intrarea pe piața romanească este unul din obiectivele noastre strategice și suntem foarte entuziasmați să fim implicați în proiectul #DeliaVerde” a declarat Alexis Leroy, CEO, ALLCOT.

„Astăzi, mai mult ca niciodată, vedem impactul și consecințele poluării: topirea calotei glaciare, secete teribile, mari inundații, schimbarea climei pe glob etc.  Avem două opțiuni: să facem ceea ce trebuie sau să ignorăm ceea ce este evident. De aceea, ne-am decis să promovăm proiectele forestiere dezvoltate de ALLCOT GROUP și în această parte a Europei” spune Casiana Fometescu, CARBON EXPERT.

Așa că fanii Deliei pot să fie parte în acest proiect. Este foarte simplu: pot cumpăra credite de carbon, care echivalează cu o tonă de CO2 pe care o emit în atmosferă, iar banii vor merge în conservarea pădurilor. Alături de campanie, Delia lansează şi un site de unde fanii pot afla mai multe detalii atât despre ce înseamnă amprenta CO2 şi cum funcţionează campania #DeliaVerde.

Delia-by-Dimitri-Caceaune-(5)

orice-artist-roman-ptr-evenimentul-tau