Delia s-a apucat să cânte la flaut

Delia are primul album cu copertă lenticulară din România

Odată cu unul dintre cele mai aşteptate show-uri al anului 2016, Delia îşi lansează şi cel mai recent album al său: Deliria.

Votată drept artista anului la premiile Radio România 2016, Delia vine cu cel mai catchy album din câte au existat. Deliria va fi disponibil în două variante, din care una specială şi în premieră în România: o copertă lenticulară. În interior, ambele albume vin cu un booklet care conţine peste 80 de poze noi şi  53 de stickere desprinse din lumea Deliei. Varianta specială a albumului se va găsi spre vânzare doar la concertele Welcome to Deliria de la Sala Palatului (2 şi 3 aprilie), pe când cel normal se va putea achiziţiona din punctele obişnuite de vânzare.

Pe album se regăsesc mega hiturile Da, mamă, Cum ne noi, Gura ta, dar şi şase piese noi. O altă noutate a albumului e reprezentată de piesele de intro şi outro, unde o regăsim pe Delia care cântă compoziţii proprii la flaut.

Varianta fizică a albumului Deliria este o premieră pentru un artist român. Fotografiile au fost realizate de către Dimitri Caceaune, iar David Gal s-a ocupat de partea de grafică şi packaging. Conceptul albumului a fost dezvoltat în totalitate de către cei doi artişti.

orice-artist-roman-ptr-evenimentul-tau