De ce a refuzat Kesha oferta lui Dr Luke?

În spatele uşilor închise

La nici o lună după ce a făcut apel la decizia judecătorilor, care refuzaseră să o elibereze de sub contractul cu Dr Luke, Kesha face o nouă dezvăluire şocantă: i-a fost oferită libertatea, însă pentru asta trebuia să mintă şi să îi ceară în mod public iertare lui Dr Luke.

“Trebuia să ÎMI CER SCUZE public şi să spun că nu am fost niciodată violată. ASTA SE ÎNTÂMPLĂ în spatele uşilor închise. Nu voi lua înapoi ADEVĂRUL. Prefer să las adevărul să-mi distrugă cariera decât să mai mint vreodată pentru un monstru” a scris Kesha într-o postare pe Instagram, duminică, 3 aprilie.

Postarea ei a primit peste 120 de mii de like-uri în mai puţin de o zi, precum şi mii de mesaje de sprijin din partea fanilor.

Sony Music s-a trezit cu un mega scandal pe cap când Kesha l-a acuzat public pe unul dintre cei mai de succes producători ai săi de viol şi nenumărate abuzuri. Mărturiile cântăreţei sunt cutremurătoare. Timp de 10 ani, Kesha ar fi fost obligată să ia droguri pentru a deveni mai uşor de manipulat, perioadă în care Lukasz Sebastian Gottwald aka Dr Luke, ar fi abuzat-o atât fizic, cât şi emoţional. Unul dintre exemplele oferite de Kesha se referă la o călătorie cu avionul, când Dr Luke ar fi violat-o după ce a obligat-o să tragă ceva pe nas.

Relaţia toxică a băgat-o pe Kesha în spital, fiind la un pas de moarte. Iar dacă ne uităm puţin la cum arăta Kesha în perioada în care a lucrat cu Dr. Luke şi declaraţiile publice pe care le făcea (ca de pildă că se îmbracă din gunoi), nu e greu de crezut că era, cu adevărat, ceva în neregulă cu ea. Scăpată de sub influenţa producătorului, Kesha pare să fi înflorit din punct de vedere personal, însă în ceea ce priveşte cariera ei, lucrurile stagnează. Pentru asta există un motiv foarte simplu: Kesha e încă legată contractual de Sony Music, iar până la expirarea contractului, adică după lansarea a încă 6 albume, cântăreaţa nu are voie să lucreze cu nimeni altcineva. Şi când îţi atârnă deasupra capului un proces cu una dintre cele mai mari companii din lume, parcă nu-ţi mai vine să te înghesui la uşa Keshei.

orice-artist-roman-ptr-evenimentul-tau