Concert Adrian Berinde @ Rockstadt Braşov

Când: Miercuri, 6 aprilie, ora 20.00

Unde: Rockstadt, Braşov

Miercuri, 6 Aprilie 2016, ora 20:00, la Rockstadt (str. Nicolae Titulescu nr. 2P, Brașov) va avea loc concertul de lansare a albumului „Atât de bine”, concert ce va marca, totodată, aniversarea a 20 de ani de activitate muzicală a cantautorului Adrian Berinde. Pretul unui bilet va fi de 25 de lei.
Albumul „Atât de bine” este cel de-al șaptelea album semnat Adrian Berinde, din discografia sa mai făcând parte albumele „Absent” (1995), „Negru de fum” (1996), „Vertical” (1998), „Captiv în inutil” (2001), „Albaștri după ploi”(2003) și „Azil” (2011), albume pentru care semnează atât versurile, cât și muzica.

La concertul aniversar din 6 Aprilie de la Rockstadt, Adrian Berinde va urca pe scenă împreună cu Teodora Calagiu Garofil (backing vocal) și cu muzicienii trupei Nightlosers, de care îl leagă o îndelungată colaborare și o veche prietenie: Jimi “EL” Laco (chitară, vioară), Geza Grunzo (piane, claviaturi, sintetizatoare), Luci Stein (bass) și Claudiu “NAȘU” Purcarin (tobe).

Intrarea costă 25 lei, iar biletele vor putea fi achiziționate de la barul clubului Rockstadt sau de la intrare, în seara concertului – când vor fi disponibile, de asemenea, și albumele „Atât de bine” (2015) și „Azil”(2011).

Adrian Berinde a devenit un nume în pictura contemporană în Elveția, unde a organizat numeroase expoziții personale și și-a reprezentat țara de adopție în concursuri internaționale și expoziții de grup. În România este cunoscut mai mult ca muzician, decât ca pictor, și ocupă un loc special în peisajul muzical autohton, datorită vocii inconfundabile și a stilului său unic – un mix original de rock, folk și poezie autentică. A făcut parte din echipa prestigioasei companii Cirque du Soleil (Montreal, Canada) și a fost directorul artistic al Clubului Prometheus (București), unde a coordonat realizarea a sute de manifestări culturale, dintre care două spectacole de teatru în regia sa. A publicat un volum de versuri, intitulat „Captiv în inutil”, iar în prezent pregătește o antologie de poezie ce va purta titlul „Dumnezeu râde singur” (www.adrianberinde.ro)

Rockstadt și-a deschis porțile pentru iubitorii muzicii live în anul 2011, câștingându-și renumele de „cel mai mare club rock din România”. Dar, pe lângă concertele rock, Rockstadt găzduiește evenimente culturale diverse, de la concerte de folk, jazz și blues, până la spectacole de teatru și întâlniri literare. Totodată, clubul Rockstadt este organizatorul celui mai mare festival de rock extrem din România, Rockstadt Extreme Fest, care în acest an a ajuns la cea de-a IV-a ediție.

Adrian-Berinde-Rockstadt_6aprilie-full

orice-artist-roman-ptr-evenimentul-tau