Cine e Himera lui Pitt Leffer?

Pitt Leffer, în propriile lui cuvinte

„Yamala”, „Loving You” sau „No Lies” sunt  câteva din piesele lansate de Pitt Leffer şi care încă se mai aud în țări precum Mexic, Germania, India, Bulgaria, Republica Dominicană, Emiratele Arabe sau Serbia.

Și totuși cine este Pitt Leffer?

Îmi place să citesc, să petrec cât mai mult timp în natură… în special în grădină mea și s-o îngrijesc. Iubesc să  ascult oamenii, pe cei mici care sunt așa de sinceri și de optimiști și mai ales pe cei în vârstă, să le ascult poveștile și sfaturile. Îmi amintesc cum îmi povesteau odinioară bunicii mei și-mi era tare drag să-i ascult. Îmi e tare dor de ei! Pe singură bunica pe care o mai am o prețuiesc foarte mult și încerc să fac din fiecare moment petrecut cu ea unul special. Sunt atent la tot ceea ce ne înconjoară, putem învață din orice, iubesc să creez, iubesc muzică. Orice reușită mă motivează iar orice pas mai puțin  bun mă face să revăd lucrurile din altă perspectivă însă secretul  este să mergi înainte și să crezi în tine.

În ultima perioadă mă găsesc tot mai mult în studio, entuziast și nerăbdător să arăt ce am pregătit.

De ce Himera și de ce altceva decât am obișnuit publicul? 

Nu mă gândesc decât să creez piese frumoase, bune, cu substanță, piese care sunt parte din mine, piese care să mă reprezinte 100%.

Cine este Himera? De fapt întrebarea mai degrabă ar fi: ai fost îndrăgostit de o himeră? 🙂

Cuvintele sunt sărace pentru a descrie sentimentele, însă totul este desprins ca dintr-o poveste, parcă ești într-o aventură unde totul se întâmplă fie rapid fie prea încet, iar totul pare dual. Acum te ridică, acum pare că te doboară, și totuși nu te poți distanța de o astfel de iubire, de un astfel de sentiment. Ești atras și prins parcă într-o vrajă , timpul nu îl mai percepi ca odinioară și, din acel moment, totul se schimbă, vezi totul altfel.

Sunt un norocos să o am ca parteneră în videoclipul meu pe Anastasia Fotachi în rolul Himerei și nu doar pentru că este Miss Bikini Moldova 2015 sau Miss Internațional…. am observat la ea mult mai mult decât frumusețea exterioară, de aceea am și ales-o pentru acest rol.  A îndurat frigul și traseul provocator de la Ţipova și am fost suprins plăcut de profesionalismul de care a dat dovadă în aceste 2 zile. Am avut plăcerea să cunosc o persoană cu o energie frumoasă, înzestrată și cu o voce caldă, atât atunci când îți vorbește pur și simplu cât și atunci când cântă. Surprins și mai plăcut am fost în momentul în care am aflat că a studiat și pianul, nu așa, oricum, ci șapte ani. Și cum nu știm ce ne rezervă viitorul și cum totul se întâmplă cu un motiv, cine știe, poate vom colabora și altfel decât am făcut-o pentru Himera.

M-am  conectat instant cu Anastasia,  filmările au decurs și cu povești însă ‘de n-ar fi, nu s-ar povesti’. Era foarte înnorat și rece, însă exact când am avut nevoie de lumina Soarelui, acesta a ieșit elegant printre norii deși și cenușii și a stat cu noi exact cât am avut nevoie. Nu am reușit să filmăm niște cadre cu drona pe dealurile de la Ţipova  datorită vântului, însă tot el (vântul) a fost responsabil în crearea  unei stări  anume pe care o veți vedea în videoclip în cadrele de la Ţipova.

Echipă C&O Production este cea care a realizat videoclipul, iar Vadim Nicoren, unul din cei mai iubiți designeri  vestimentari din Republica Moldova,  ne-a  recomandat-o pe Anastasia în momentul în care părea că nu găsim  persoana potrivită pentru  rolul Himerei.

Am vizitat Republica Moldova pentru prima dată cu această ocazie, loc de care m-am atașat imediat de cum am intrat în țară. Abia aștept să revin și veți înțelege de ce spun acest lucru. Aici am filmat timp de 2 zile, de dimineață până seară în 2 locații superbe . În prima zi am filmat la Hînceşti, aproape de Chișinău,  la conacul lui Manuc, acum în reconstrucție. Un loc nu numai superb, ci și un loc istoric și cu o încărcătură emoțională puternică. Dacă aveți ocazia să îl vizitați, nu ezitați,  dl Tudor este tot timpul încântat și nerăbdător  să povestească ore în șir din evenimentele petrecute în acele vremuri. Am filmat în  tunelul ce leagă Casa Vânătorească de Conac, dar și într-una din camerele din interiorul Conacului.

A doua zi am filmat la Ţipova, la cascada mică, aproape de Mănăstirea rupestră Ţipova, un loc de poveste situat pe malul drept al Nistrului. Nu am apucat să vizităm totul, însă mi-ar plăcea să revin doar pentru acest lucru.

Pentru Himera, Ana Novic a creat special frumoasa rochie pe care o veți vedea în videoclip, totul de poveste, vă spun! Iar ținuta mea elegantă a fost asigurată de către Raluca Huzum de la Men’s Cave . Sunt încântat de cum s-au întâmplat toate și am așteptat cu nerăbdare acest moment al lansării.

orice-artist-roman-ptr-evenimentul-tau