Cât costă hainele din colecţia sport lansată de Beyonce?

Ivy Park are câte ceva pentru orice buzunar

Orice lansare a lui Beyonce e un eveniment major. E irelevant dacă lansează o piesă nouă, un album întreg sau un set de cratiţe. Dacă Beyonce promovează, toată lumea cumpără. “Ivy Park” se numeşte noua ei colecţie de haine sport ce conţine – ţineţi-vă! – 200 de articole. Era clar că se întâmplă ceva, prea stătea ea cuminte şi nu zicea nimic. Contul de Instagram nici n-a fost lansat bine, are doar 14 postări şi deja a sărit de 100.000 de like-uri.

Numele colecţiei n-a fost nici el ales la întâmplare – ce e, când vine vorba de Beyonce? Ivy e o trimitere evidentă la numele fiicei ei, Blue Ivy, iar parcul se trage de locul unde făcea jogging în fiecare zi, în copilărie. Dar dacă urmăriţi reclama făcută de Beyonce cu ocazia lansării Ivy Park o să înţelegeţi mai bine numele.

Prin ce e diferită noua colecţie a artistei faţă de toate celelalte colecţii lansate până acum? Atinge toate genurile de cumpărături şi e accesibilă atât online, cât şi în magazine. Topshop, Nordstrom, Selfridges şi Zalando sunt doar câteva dintre magazinele de unde vă puteţi lua doza de Ivy Park. Colecţia va fi disponibilă în 12 lanţuri de magazine din 50 de ţări, iar hainele vor putea fi cumpărate oficial începând cu 14 aprilie, însă vă puteţi înscrie deja pentru pre-comandă. Preţurile încep de la 30 de dolari şi urcă până la 200. De la pantaloni de yoga, la colanţi, bustiere, tricouri, hanorace, şepci şi chiar papuci, Ivy Park are de toate pentru toţi şi e, după cum spune Sir Philip Green, patronul Topshop, “doar începutul”.

orice-artist-roman-ptr-evenimentul-tau