Carmen are videoclip nou la piesa “O baladă”

De la filmări la petrecere! Carmen are videoclip nou la piesa “O baladă”, un featuring de excepție cu Doddy!

A lucrat cu o echipă de profesioniști la filmările noului său videoclip, iar rezultatul a fost peste așteptări. Carmen lansează o piesă nouă în colaborare cu Doddy, “O baladă”, care se va auzi în curând pe posturile muzicale de specialitate. Clipul pentru “O baladă” este regizat de Bogdan Daragiu, iar  single-ul este o producție Sprint Music. Artista este total schimbată în noul său videoclip, are o imagine fresh și este aproape de nerecunoscut. Să aflăm ce spune despre noul single și cum au decurs filmările, căci imediat după a avut loc o mare petrecere!

“Am invitat mai mulți prieteni de-ai mei la filmările videoclipului pentru piesa “O baladă”, un feat cu Doddy. Atmosfera de la filmări s-a simțit în imagini și o puteți vedea și voi. Ne cunoaștem cu toții și am avut un super vibe! Și chiar dacă am filmat de la 8 dimineața până a doua zi la 6, după ce ne-am terminat treaba s-a lăsat cu o mare petrecere!”, a dezvăluit Carmen.

Artista a fost încântată de colaborarea cu Doddy, despre care are numai cuvinte de laudă. “M-am înțeles foarte bine cu Doddy, suntem pe aceeași lungime de undă. Mi-a plăcut foarte mult la filmări, am îmbinat utilul cu plăcutul și ne-am distrat pe cinste. Îmi doream de mult timp o colaborare cu regizorul Bogdan Daragiu, iar rezultatul final mă bucură foarte tare. Știam că o sa fie totul OK datorită echipei de profesioniști cu care am lucrat! Piesa “O baladă” mi-a plăcut din prima, de când am ascultat-o. Piesa este compusă de Doddy, Shift și Santa și produsă la Midiots. Înainte de videoclip am lucrat la partea de coregrafie cu Freek și Fofo și sunt foarte încântată de rezultat!”, a mai completat Carmen, care a colaborat pentru filmările videoclipului “O baladă”, cu echipa de styling a lui Amir Dobos, make-up artistul Romelia Pelin și hair stylistul Silviu Iuga.

Și Doddy a fost încântat de colaborarea cu Carmen, așa că nu avea cum să nu iasă totul perfect.

“O baladă” este o melodie compusă și scrisă de mine, care stătea cam de 2 ani ascunsă undeva în capul meu. A ieșit la lumină în momentul în care le-am cântat lui Shift și lui Santa linia de refren iar ei au venit cu producția perfectă. Ne-am gândit că piesa trebuie să ajungă neapărat la o fata, care să și fie cool și să o interpreteze exact cum o auzim. Așa s-a ajuns la Carmen, căreia i-a venit piesa “mânușă”. Având în vedere că îmi place Carmen, odată adusă piesa la stadiul dorit, am ținut neapărat să legăm o colaborare și să fiu prezent și eu în piesă. La filmări a fost o atmosfera tinerească, vie și m-am simțit foarte OK”, a spus Doddy.

“Este o piesă cu un aer fresh, un vibe de vară și sper să se audă în toate cluburile. Ideea a pornit de la Doddy, iar “O baladă” a fost compusă la noi la studio, la Midiots”, a completat Shift.

“Sper ca această piesă, “O baladă” să fie pe buzele tuturor în această vară! Când am început colaborarea cu Carmen și Sprint Music odată cu “Domino” am avut încredere încă de la început în ea și știam că nu o să fiu dezamăgit! Carmen a scos hit după hit și nu se dezice. Nu pot să fiu decat încântat de colaborarea cu ea!”, spune Marius China, manager Sprint Music.

orice-artist-roman-ptr-evenimentul-tau