Carmen se aude la radio în America

Pe urmele Innei şi Alexandrei Stan

Carmen Simionescu completează succesul din România şi plan internaţional. De pe doctorhit.ro aflaţi în premieră că “Living The Moment”, cel mai recent single lansat de Carmen intră în playlist-urile radiourilor din întreaga lume.

Deşi în România nu a realizat un impact major în piaţa radio, “Living The Moment” a fost selectată de RadioExpress pentru a fi distribuită radiourilor abonate la nivel internaţional, numind-o Radio Pop Pick of the day pe 17 martie şi recomandarea lor specială pentru săptămâna ce începe pe 21 martie. Astfel, Carmen se alături clubului exclusivit al artiştilor români care sunt distribuiţi de acest serviciu internaţional, printre care se numără O-Zone, Inna sau Alexandra Stan.  Astfel, recomandarea specială este afişată chiar pe prima pagină a site-ului RadioExpress:

Carmen Radio Express

“Living The Moment” e al treilea single lansat de Carmen Simionescu, după “Domino”, piesa ei de debut şi “S.O.S.”. Ambele piese au fost realizate de Phelipe, care a ales-o pe artistă şi pentru un featuring pe single-ul său, “Şah Mat”. Iar legătura dintre ei nu se opreşte aici. Ambii sunt artişti Sprint Music şi, asemenea lui Carmen, Phelipe a fost selectat de Radio Express pentru a fi distribuit la nivel internaţional cu “My Love”, noul său single.

Carmen Simionescu are doar 18 ani, însă deja a depăşit 16 milioane de vizualizări pe YouTube şi a bifat un sezon al emisiunii “Te cunosc de undeva”, iar asta în mai puţin de un an de când s-a lansat în muzică.

 

orice-artist-roman-ptr-evenimentul-tau