Byron – A Kind of Alchemy

Coperta Byron-A kind of Alchemy

A Kind of Alchemy” va fi lansat in cadrul unui concert pe care trupa il va sustine vineri, 23 octombrie, la The Silver Church Club incepand cu orele 22:00.

In deschidere publicul va avea parte de multe surpirze: de prestatia lui Marius Florea Vizante, de sunetul delicat al Cvartetului A Quattro si de originalitatea trupei Persona

Concertul de lansare va fi urmat de un turneu de promovare a noului album in Timisoara, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Iasi, Bacau, Cluj-Napoca si Brasov.

Dupa succesul inregistrat anul trecut cu DVD-ul Unplugged, trupa  lanseaza albumul, “A Kind of Alchemy”. Acesta marcheaza o evolutie in stilul trupei si aduce un sound divers, elemente din alte genuri muzicale, dar si o paleta mai larga de instrumente. Aparent muzica este mai usor accesibila, fara a face totusi compromisuri. Piesele sunt interpretate in limba engleza. Albumul are o coperta deosebita, personajul Al Kimi, care a imprumutat cate ceva din fizionomia fiecarui membru al trupei Trupa byron este alcatuita din: Dan Byron (voce, chitara acustica, flaut), 6fingers (clape, voce, chitara acustica), Vlady Sateanu (bas), Costin Oprea (chitara electrica), Cristi Matesan (tobe).

Dan Byron ne marturiseste ca “A Kind Of Alchemy” este un album despre creatie in general, trecand de la nebunie la zen. Atmosfera este una nocturna, de multe ori foarte intima, cateodata exploziva sau jucausa.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=f3jm6XxzEs4[/youtube]

Download Byron – Watercolor

orice-artist-roman-ptr-evenimentul-tau

Be the first to comment

Leave a comment