Bianca Linta lansează single-ul “In A High”

Bianca Linta In A High

EDM românesc

DJ şi artist român din New York, Bianca Linta vine cu un nou single lansat, după “Naughty Truck”, debutul său alături de Cat Music. Astăzi, Bianca Linta continuă să ne surprindă cu un nouă lansare EDM, “In a high”, piesă compusă alături de producători internaţionali.

In a High este o piesă despre sufletele pereche, care trec împreuna prin ploi şi soare, despre cei care reuşesc să pună pe primul loc povestea de dragoste. Single-ul vorbeşte despre arta de a depăşi punctul de cotitură, în care fie alegi să rămâi cu persoana iubită, fie să vă despărţiţi. Este o decizie extrem de grea, pe care toate cuplurile la început de drum, o întâlnesc. În cazul de faţă, ea îşi declară dragostea necondiţionată şi îl alege pe el de fiecare dată“, declară Bianca.

În stilul caracteristic al Biancăi, şi noul single “In A High” are influenţe EDM şi a fost compus de către Bianca Linta, Ilton Kosta, Claudio Cristo şi Florin Grozea.

Bianca Linta a surprins publicul în 2015 cu single-ul şi videoclipul “Naughty Truck”, cu o imagine originală şi o poveste ce susţine mesajul piesei, într-o nota expresionistă şi psihedelică, cu elemente grafice, fashion şi inserturi digital art. Bianca a început să mixeze şi să compuna de la 20 de ani şi a fost descrisă de către presa americană drept ”Ioana d’Arc din viitor”. Artista a mixat în numeroase cluburi şi festivaluri din SUA, alături de MYNC, Max Vangeli, Crystal Waters, Bro Safari, MakJ, DVBBS, Gareth Emery sau The Crystal Method.

orice-artist-roman-ptr-evenimentul-tau