Andreea Bălan lansează un nou videoclip

După ce a creat un dans devenit viral cu milioane de vizualizări și peste 100 de filmulețe postate online de oameni de toate vârstele din toată țara, Andreea Bălan provoacă generațiile să se întâlnească în dansul bucuriei cu NOUL videoclip: ZIZI.

Noul single al artistei vine la două săptămâni după campania pornită cu dansul “fericirii, al foamei, al măcănirii, al oricui”. Totul a pornit de la un filmuleț dintr-un show live în care Andreea și colegul ei de scenă, Petrișor, au invațat publicul câteva mișcări amuzante pe care le-au denumit ZIZI, având deja un refren și un concept menit să aducă o stare de bine oricărui om îndeajuns de curajos să încerce coregrafia creată de ei.

Fanii artistei – în număr de aproape 2 milioane și jumătate pe Facebook – au preluat imediat mișcările și au început să posteze filmulețe cu ei dansând îm casă, înainte de culcare, în supermarket, în metrou, în parcări, pe munte. Printre vedetele care au învățat deja dansul bucuriei se numără Aurelian Temisan, Ozana Barabancea, Andrei Aradits, Cosmin Seleși, Alina Pușcaș, Florin Ristei, Theo Rose, Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu și mulți alții.

Videoclipul ZIZI aduce bucurie oamenilor de orice vârstă incluzând mai multe personaje ce învață dansul pe străzile din Centrul Vechi direct de la Andreea. Cealaltă jumatate a clipului a fost filmat în Los Angeles pe una din cele mai înalte clădiri din Downtown în regia lui Edward Aninaru după o idee a cântăreței-dansatoare.

“ZIZI exprimă ceea ce aș vrea ca publicul român să țină minte despre mine: e un imn al bucuriei, al veseliei, o piesă ce ne învață să vedem mereu partea pozitivă a vieții, să ne bucurăm de tot ce ni se întamplă, să uităm de griji, să căutăm razele de soare și să alegem să fim fericiți. Sunt emoționată că publicul a primit atât de bine dansul și că l-a făcut viral, am pregătit un nou show live cu trupa, cu dansatoarele și cu multe costume și dansuri noi!”  – a declarat artista.

 

orice-artist-roman-ptr-evenimentul-tau