Andreea Balan – Money Love

Andreea Balan incepe primavara cu un nou single, Money Love!

CAT MUSIC / Muzica si text :  Keo si Bobby Moore / Management – Live Artist

osCitas

Piesa sustine conceptul “girl power” iar textul este dedicat femeilor care cred ca dragostea unei femei nu poate fi cumparata!

 

[youtube id=”3nR5LCJQkgQ” width=”600″ height=”350″]

Noul single a fost postat de Andreea Balan si pe pagina ei de Facebook, impreuna cu urmatorul mesaj: “ Cred ca Money Love este o piesa  puternica in care se vor regasi foarte multe domnisoare. Cand am auzit-o prima data am simtit cum imi da incredere in mine si ma face sa ma simt mai puternica, mai independenta si mai sexy! Asta e sentimentul pe care vreau sa il traiasca fiecare femeie care asculta noul meu single! 

 

Andreea Balan este unul dintre artistii cu cel mai complex show din Romania. Cantareata imbina muzica cu diferite stiluri de dans: de la Charleston si tango pana la dansul calusarilor, de la salsa si flamenco pana la balet.  Ca detaliu interesant despre show e bine sa stiti ca artista schimba nu mai putin de 15 costume de scena.

Dupa show-ul Lectia de dans din 2010, in 2011 a lansat nu mai putin de 3 showuri diferite: Dancing ShowBunny Show si Christmas Party si a sustinut peste 150 de concerte in toata tara. In 2012 pregateste alte surprize, alte costume si show-uri noi!

orice-artist-roman-ptr-evenimentul-tau