Anda Dimitriu își caută iubirea alături de Spike

Dar fericirea…

Anda anunță startul operațiunilor de căutare pentru o “Parte din ea”, dăruită cu dragoste, dar care a lăsat-o incompletă și cu multe semne de întrebare. Și fiindcă alături de un prieten de nădejde este mai ușor, Spike este acolo să-i ofere susținere.

Anda Dimitriu și-a început carieră în muzică la frageda vârstă de 6 ani, în Tip Top Minitop, experiență ce s-a dovedit a fi doar începutul unui frumos drum în care a cucerit atât publicul, dar și pe Marius Moga la Vocea României.

Fiindcă este o luptătoare hotărâtă să învingă obstacolele care i se pun în cale, Anda a reușit să treacă cu bine peste probleme de sănătate, astfel că acum ne putem delecta cu colaborările ei pline de succes cu Pacha Man, Camuflaj, Vescan, J. Yolo, listă la care se adaugă acum și Spike.

Primul ei single, „Pentru totdeauna”, a fost un mesaj de atenționare că, o dată auzindu-i vocea, va rămâne pentru totdeauna întipărită în memorie. Anda ne dăruiește azi o piesă dedicată persoanelor aflate în căutarea iubirii. Vocea ei suavă şi versurile pline de trăiri asigură din start un loc fruntaș pentru piesă în chart-clasamentele muzicale din această primăvară.

Mesajul piesei nu va lăsa indiferent pe nimeni, fiecare regăsindu-se cu ușurință în versurile scrise de Marian Dorobanţu și Spike, pe muzica lui Vlad Lucan. De producția piesei s-au ocupat cei de la Atom Music.

Legat de melodie, Anda a declarat „Este o piesă foarte aproape de sufletul meu și o colaborare care înseamnă mult pentru mine, având în vedere respectul meu pentru muzica lui Spike. M-am atașat de piesă încă din stadiul de idee, povestea din ea fiind și povestea mea în mai multe momente din trecut. Sper să ajungă în inimile voastre!“

 

orice-artist-roman-ptr-evenimentul-tau