Alicia Keys aduce explicaţii

Alicia Keys

Alicia Keys s-a vazut nevoită să facă lumină în legătură cu interviul pe care l-a acordat recent revistei americane Blender.

Conform articolului din revistă, solista ar fi declarat că Guvernul american pentru moartea lui Tupac Shakur şi a lui Notorious B.I.G.

Ea ar fi declarat că asasinarea celor doi rapper-i a fost susţinută de “guvern şi presă, pentru a nu mai exista un alt lider de culoare”. Ea a mai spus că mişcarea gangsta nu a existat niciodată în rap, ci a fost creată “pentru a încuraja oamenii de culoare să se omoare între ei”.

Acum, Alicia Keys spune că a fost înţeleasă greşit.

Într-un intreviu radiofonic acordat pe data de 15 aprilie 2008, Alicia Keys a spus: “Simt că nu am fost suficient de clară în ceea ce am spus şi din acest motiv declaraţia mea a fost interpretată greşit. A reieşit faptul că Guvernul a creat gangsta rap, dar eu nu asta am vrut să spun. Nu am declarat că sunt o adeptă a teoriei conspiraţiei şi nu am spus că sunt anti-socială, pentru că oricine care mă cunoaşte ştie că sunt o persoană pozitivă. […]

Nu regret că am acordat acel interviu. În general a fost un articol foarte bun. Doar un rând sau două au provocat toată această nebunie. Regret doar faptul că articolul a fost înconjurat de mult negativism”.

orice-artist-roman-ptr-evenimentul-tau

Be the first to comment

Leave a comment