Monica Bârlădeanu, scenaristă pentru noul clip lansat de Alexandra Ungureanu

“Nopţi şi Zile“ este cel mai fresh single solo al Alexandrei Ungureanu

După ce în urmă cu câteva săptămâni Alexandra lansa pe piaţa muzicală un nou proiect video inedit – „413 Sessions“, care completa succesul videoclipurilor din seria „Music in pROgress“, Alexandra surprinde cu o piesă nouă, scrisă şi compusă de David Deejay.

Alexandra îşi dorea să colaboreze cu David Deejay de foarte mult timp, mai ales că una dintre piesele pe care le-a scris şi le-a compus acesta, „Deja Vu“ interpretată de Grasu XXL ft Ami, este una dintre piesele ei preferate, pe care a şi ales-o pentru un cover în cadrul proiectului ei de suflet, „Music in pROgress“. Aşa că, atunci când David Deejay a sunat-o pentru a-i propune o colaborare, Alexandra nu a stat pe gânduri şi a spus “da” provocării. „Am fost extrem de încântată de propunerea lui David Deejay. Mai mult, în momentul în care am ascultat piesa, am ştiut că este aceea pe care am aşteptat-o şi că se mulează perfect pe timbrul meu, fiind dramatică şi simt că va stârni valuri de emoţii“, declară Alexandra.

Videoclipul pentru „Nopţi şi Zile“ a fost filmat în Malibu, Los Angeles. Este un clip de stare, cu accente flirty, şi care narează o poveste cu care putem rezona oricare dintre noi.

Filmările au avut loc în două două etape diferite. Pe timpul zilei, acestea s-au desfăşurat pe ruta Pacific Coast Highway, celebra autostradă cu panorame incredibile care străjuieşte coasta pacifică a statului California, SUA, dar şi pe nesfârşitele fâşii de plajă. Aici o regăsim pe Alexandra la volanul unui automobil vintage, Chevrolet Chevelle Malibu ’66.  Apoi, odată cu lăsarea serii, echipa a ales ca loc de filmări un spaţiu ultra chic, în care Alexandra a fost protagonista unui scenariu plin de mister şi totodată de senzualitate. Concret, cadrele se derulează cu imagini proiectate pe trupul Alexandrei şi surprinse de camera de filmat în zilele anterioare, pe plaje pustii, în zona faimosului Bedford Boulevard.

„Această piesă mă reprezintă în totalitate, simt că a fost creată pentru mine. Prietenii mei au ascultat-o deja şi am un feedback pozitiv legat de ea, aşa că am încredere că va prinde bine“, declară Alexandra Ungureanu.

Deşi Alexandra a mai lucrat în afara graniţelor ţării, cu ocazia realizării videoclipului unuia dintre hit-urile ei – „I Need You More“, filmat în Paris, Franţa -, artista nu a putut rata ocazia unei experienţe inedite de a filma în Mecca cinematografiei de peste ocean, în eclecticul Los Angeles! Pentru videoclipul noului ei single, „Nopţi şi Zile“, Alexandra a avut alături de ea o echipă creativă şi fresh – Monica Bârlădeanu a fost creative producer, iar ideea scenariului videoclipului îi aparţine, Corina Marinescu – stilist, Gabriela Ilioiu – AD producer, Elias Talbot – imagine şi Albert Elizondo – hair &make-up.

 

Versuri:

Si uneori aud voci ce plang si vorbesc cu mine,
Vreau sa dorm dar imi e din nou gandul la tine,
Dar uneori ma trezesc privind spre nori,
Unde e zi si noapte eram amandoi,

Sunt nopti si zile ce trec si greu se duc,
Nu stiu unde oare, unde se tot duc,
Trec nopti si zile pe perna simt doar parfum,
In ochii tai doar… doar un dor nebun,
Dor nebun… a ramas, a ramas pe drum,
Si simt… dor nebun,

Camera-i goala ca sufletul meu si vad in ceata,
Cred ca ti-ai uitat cheile pe masa,
Intr-o oglinda ma vad doar eu,
Si te caut, te simt, te aud mereu,

Sunt nopti si zile ce trec si greu se duc,
Nu stiu unde oare, unde se tot duc,
Trec nopti si zile, pe perna simt doar parfum,
In ochii tai doar… doar un dor nebun,
Dor nebun… a ramas, a ramas pe drum,
Si simt… dor nebun.

orice-artist-roman-ptr-evenimentul-tau