Alexandra Stan face haine pentru fanii japonezi

“Alesta”, primii paşi în modă ai Alexandrei Stan

Pe lângă faptul că este pe primele locuri în topurile vânzărilor pe iTunes cu noul album “Alesta”, Alexandra Stan cucerește și piața modei din Japonia prin lansarea primei ei colecții alături de brandul internațional Bershka.

Acum câteva zile, fanii japonezi ai Alexandrei Stan s-au strâns în număr foarte mare în fața celui mai mare magazin Bershka din Tokyo, așteptând show-ul artistei și lansarea colecției numită “ALESTA X Bershka”, care conține un rucsac argintiu, ce poate fi folosit și drept geantă de mână, dar și o rochie gri, ce poate fi purtată drept hanorac.

“A fost minunat. Am cântat în vitrina imensă a magazinului, în față căruia s-au strâns foarte mulți oameni. Pare ireal ce mi se întâmplă! Și sunt foarte recunoscătoare pentru asta”, mărturisește Alexandra Stan.

Mai mult, artistă a avut și o sesiune foto cu fanii, care erau nerăbdători să își cumpere noile articole vestimentare asupra cărora și-a pus amprenta frumoasă româncă. Iar după conferința de presă, pentru Alexandra Stan a urmat de o sesiune de Q&A (întrebări și răspunsuri).

orice-artist-roman-ptr-evenimentul-tau