Alexandra Stan îşi duce noul single în Japonia

Alexandra Stan si Mohombi

Noua piesă lansată de Alexandra Stan şi Mohombi sună chiar foarte bine

 

Alexandra Stan e cea mai nouă “victimă” a lui Mohombi, cântăreţul suedezo-congolez care parcă are lipici la artiştii români.

“Balans” se cheamă noua piesă pe care Alexandra Stan şi Mohombi au scos-o la înaintare şi, dacă n-ai ştii mai bine, ai zice că n-are nicio treabă cu industria muzicală românească. Nu că ar fi o problemă cu muzica românească neapărat, ci doar că are un sound propriu, iar “Balans” n-are legătură cu sound-ul ăsta. În afară de nume, desigur, care e de-un românism debordant 🙂

Noul single al Alexandrei este o colaborare între mai mulţi producători şi compozitori care deja au suficiente hituri în tolbă: Marco & Seba (Marcel Botezan şi Sebastian Barac de la Play & Win), Breyan Isaac şi Mohombi.

În clipul pentru “Balans”, ca şi în “We Wanna”, Alexandra e în mijlocul unei petreceri colorate. Şi ca în “I did it, Mama”, Alexandra e înconjurată de bărbaţi. Printre care şi Mohombi. Un pic de twerk, nişte ţinute sumare şi colorate – cum i-ar putea rezista Alexandrei?

“Videoclipul este foarte dinamic şi colorat, aşa cum arată de fapt şi viaţa unui artist pop”, spune Alexandra Stan. “Ne-am distrat mult la filmări şi mă bucur că piesa “Balans” este noul meu single de pe albumul “Alesta”, care a fost lansat chiar astăzi în Japonia, unde voi ajunge şi eu peste o săptămână pentru un turneu de promovare”.

“Alesta” e cel de-al treilea album de studio al cântăreţei de 26 de ani, material ce se va bucura de un turneu de promovare în Ţara Soarelui Răsare.

Voi ce ziceţi? Îi vedeţi pe Alexandra Stan şi Mohombi în vârful clasamentelor radio din România?

orice-artist-roman-ptr-evenimentul-tau