Alex Parker este noul AS din mâneca lui Marius Moga

Debut promiţător sub îndrumarea lui Marius Moga

Alex Parker este cel mai fresh producător al momentului şi ne oferă, încă de la single-ul de debut, “Tropical Sun”, un sound electro ce vrea să rupă tiparele genului şi care îl transformă într-un adevărat “as în mâneca” lui Marius Moga!

“‘Tropical Sun’ este o piesă de vară, plină de energie, compusă de Alex Parker cu mine în studiourile DeMoga Music, încă din iunie anul trecut. Am lucrat 1 an să o perfecţionăm, am făcut 10 variante de mix, master, până ne-a placut atât de tare încât să o ascultăm pe repeat, ceea ce sper să faceţi şi voi. 🙂 Cred foarte mult în “Tropical Sun” şi în talentul lui Alex Parker!” spune Marius Moga.

“Tropical Sun”, o producţie marca Roton Music, este o piesă ce îmbină mai multe stiluri muzicale care efectiv te ridică de pe scaun şi e primul candidat oficial la titlul de “hitul verii lui 2016”!

Pentru că e o afacere de familie, videoclipul este regizat de Iulian Moga şi este menit să arate puterea muzicii bune, capabilă să ne transforme în oameni care nu se tem să îşi elibereze trupul şi să danseze până la ultima suflare.

Puterea muzicii lui Parker se datorează anilor în care a experimentat diferite căi de a obţine cel mai bun sound. Chiar dacă acesta este primul lui single, “Tropical Sun” este rodul muncii artistului care creează muzică de la o vârstă fragedă, jonglând cu sunetele ca un magician.

Parker a reuşit să îşi dezvolte un sound aparte care se ridică la cele mai înalte standarde ale industriei muzicale internaţionale şi care împlineşte şi dorinţa publicului de a se lăsa pătruns de energie şi emoţie atunci când ascultă muzică. Secretul lui este combinarea elementelor unor genuri diferite într-un “tot” muzical armonios.

Primul contact al lui Alex cu muzica a avut loc pe când el avea doar 6 ani şi lua riguros lecţii de pian de la un vecin. La 13 ani, Parker deja susţinea concerte alături de o trupă rock. De atunci, Alex a călătorit în toată ţara, dar şi în Europa, însoţit de diverse formaţii şi aducând un mix de genuri, de la pop la metal, totul în timp ce îşi dezvolta abilităţile în sound design, producţie muzicală şi masterizare.

Foto: Vlaicu Gabriel

orice-artist-roman-ptr-evenimentul-tau