AKCENT lansează zece videoclipuri într-o zi

Adrian Sina devine primul artist român care lansează cel de-al doilea album vizual, în stilul făcut popular de Beyonce – fiecare piesă e însoțită de un videoclip special. Liderul AKCENT continuă succesul proiectului cu zece clipuri noi pe care le prezintă fanilor din toată lumea pe YouTube!

“Fanii sunt cei care au un cuvânt de spus în tot ce fac eu. Am înțeles dorința lor că vor să trăiască muzica AKCENT ca o experiență, să primească un întreg concept iar albumul LOVE THE SHOW aduce o mulțime de piese noi, sound-uri noi și videoclipuri diferite, menite să creeze o anumită stare. VOI sunteți cei care veți alege următorul single și următorul hit, eu creez muzica dar fanii sunt cei care fac hiturile pe YouTube, în Shazam, la radio și în cluburi! Multumesc tuturor celor care au încredere în mine, enjoy the music & love the show!”, declară Adrian.

Peste 50 de oameni au fost implicați în producția pieselor și a videoclipurilor de pe albumul LOVE THE SHOW. 16 colaboratori vocali, 10 videoclipuri noi, 8 voci masculine, 7 voci feminine și 3 bonus trackuri ce au strâns deja peste 30 de milioane de vizualizări pe YouTube. Toți acești oameni au fost reuniți de Adrian și echipa lui talentată în studiourile AKCENT Music acolo unde sunt produse zilnic hituri noi.

Lidia Buble, Amira, Reea, Aza, Sandra N, Tamy, Veo, Cojo, Lazy, Andrei Vitan, Jordan, Mike Miller, Hi-Mode, Molitor, Galena și Meriem și-au pus “akcent”-ul alături de Adrian pe noile melodii.
Videoclipurile au fost gândite și regizate de echipa NGM Creative: Bogdan Păun și Alex Mureșan alături de Cătălin Alionte. Cei trei tineri creativi au lucrat cu Adi și casa de discuri Roton și la albumul anterior – “Around the world” – ce a strâns peste 100 de milioane de vizualizări pe YouTube din opt videoclipuri.

AKCENT pregătește un nou turneu mondial de promovare al albumului LOVE THE SHOW ce include deja concerte în SUA, India, Pakistan, Rusia, Turcia, Albania, Grecia, Bulgaria, Spania. Pentru România, Adi a lansat deja un show live cu trupa, o alternativă pentru concerte ce va fi susținută printr-un spectacol exploziv ce va fi anunțat în curând.

LOVE THE SHOW album tracklist:
01.  Serai (Feat. Lidia Buble)
02. Push (Feat. Amira)
03. Phou Phou (Feat. Reea & Aza)
04. Boca Linda (Feat. Tamy & Reea)
05. Se Thelo (Feat. Sandra N & Veo)
06. Bounce
07. Sofia (Feat. CoJo, Lazy & Vitan)
08. Deeply In Love (Feat. Jordan)
09. Feelings (& Hi-Mode Feat. Mike Miller & Molitor)
10. Maria Maria (Feat. Andrei Vitan)
Bonus tracks:
11. Amor Gitana (Feat. Sandra N)
12. Te Quiero (& Galena)
13. Dilemma (Feat. Meriem)

orice-artist-roman-ptr-evenimentul-tau