O nouă colaborare de excepție: Adi Cristescu feat Cortes “Fără pilot”

Cea mai nouă colaborare este reprezentată de Adi Cristescu şi Cortes care lansează o frumoasă piesă de dragoste, „Fără pilot”.

Piesa este o declaraţie de dragoste plină de emoţie despre neputinţa de a rezista fără persoana iubită, despre dor şi efectele despărţirii. „Fără pilot” reprezintă o afirmare a sentimentelor după ce două persoane s-au despărţit, dar încă se iubesc. Dispariția iubitei este asemănată cu „tăierea aripilor”, care a lăsat în urmă un om ca un  „dicţionar fără cuvinte”.

“”Fără pilot” a crescut de la un beat de trap și câteva acorduri de pian, până la o poveste. Aportul fiecărui coleg din Nani Recordz a fost esențial și piesa a crescut, s-a dezvoltat până la ceea ce auziți. Am scris-o cu suflet. Ascultați-o cu sufletul!” ne-a declaratAdi Cristescu.

“”Fără pilot” este o piesă în care am pus mult suflet și în care am mare încredere. Sunt foarte mulțumit de cum a ieșit  și sper ca toată lumea să simtă energia pe care toată echipa a pus-o în această piesă”, a declarat Cortes.

Piesa este compusă de Adi Cristescu, iar  versurile sunt scrise de Chris Mayer, Adi Cristescu, Cortes.

 

 

orice-artist-roman-ptr-evenimentul-tau