Adda are un cadou de 8 martie pentru femei

Cadou de 8 martie

Primăvara a început gingaş, cu ghiocei şi soare. Şi, odată cu un nou început, ADDA a venit cu un cadou de ziua internaţională a femeii: BalAdda de 8 martie.

“Mă gândeam la ce îşi doresc femeile cu adevărat de la bărbaţi. Şi mi-am dat seama că dorinţele noastre cele mai adânci sunt simple şi pure: îmbrăţişări, să fie alaturi de noi şi să ne asculte când avem nevoie. Dar cel mai mult… să ne arate că ne iubesc! Că noi oricum îi iubim şi îi iertăm” a spus ADDA.

ADDA începe să le ofere fanilor o serie nouă de videoclipuri, filmate simplu, în intimitatea casei ei, la pian. Primul din această serie de uploaduri este filmat de către iRonic pe iPhone.

“Uneori, simplu e cel mai frumos, e ca o întoarcere la origini. Şi cum nouă, femeilor, ne place să complicăm mereu lucrurile, am decis să filmez această melodie direct cu telefonul. Mesajul e simplu şi curat, aşa că, BalAdda mea de 8 martie are un vizual pe măsură: curat şi sensibil” a completat ADDA.

ADDA  a  lansat  de  curând  videoclipul  celui  mai  nou  single  al  ei, “Dragă Inimă”, piesa aleasă de fanii ei în urma campaniei desfăşurate în vara anului 2015, #StărileADDEI.

orice-artist-roman-ptr-evenimentul-tau